Апелляционным судом назначено слушание апелляционной жалобы на определение суда 1 инстанции. Можно ли напрвить в апелляционный суд письменное пояснение с приложением копий судебных решений ВСУ и судов украины по аналогичным делам?

19.11.2019 08:34
Владимир, Запорожье

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Sergeev Artyom
Харьков

Вы можете подать возражение на апелляционную жалобу, приложив все, что считаете нужным.

Стаття 191. Заперечення на апеляційну скаргу
1. Особи, які беруть участь у справі, мають право подати до адміністративного суду апеляційної інстанції заперечення на апеляційну скаргу в письмовій формі протягом встановленого судом апеляційної інстанції строку.

2. Заперечення на апеляційну скаргу містить:

1) найменування адміністративного суду апеляційної інстанції;

2) ім'я (найменування), поштову адресу особи, яка подає заперечення на апеляційну скаргу, а також номер засобу зв'язку, адресу електронної пошти, якщо такі є;

3) номер адміністративної справи в адміністративному суді апеляційної інстанції, якщо він повідомлений судом апеляційної інстанції;

4) обґрунтування заперечень щодо змісту і вимог апеляційної скарги;

5) у разі необхідності - клопотання особи, яка подає заперечення на апеляційну скаргу;

6) перелік матеріалів, які додаються.

3. У запереченні на апеляційну скаргу зазначається, чи особа бажає взяти участь у судовому засіданні суду апеляційної інстанції, чи просить суд розглянути справу за її відсутності.

4. Заперечення на апеляційну скаргу підписується особою, що його подає, або її представником, який додає оформлений належним чином документ про свої повноваження, якщо це не було зроблено в суді першої інстанції. 

19.11.2019 12:42

Вопросы из такой же категории

В школе на уроках украинского языка дают очень странные задания. Последнее - сделать дома два цветка из бумаги ( как выяснили в гугле, такие цветы используются в декоре для фотосессий). У нас ооочень много подобных творческих заданий - дети устали, некогд
В подъезде, где живу в квартире производство самогона, вонь на весь этаж и от алкоголиков, бомжей и прочих клиентов нет отбоя. Как с этим бороться?
Зберігання ордеру на службове житло