Доброго дня. Нещодавно моя мати подала заяву до суду про стягнення з мене аліментів, в зв'язку з тим, що стала вона інвалідом 2 групи. Я була б рада і без суду допомагати своїй матері, але... якби це була мати. Коли я була неповнолітньою вона зловживала алкоголь, що було причиною неповноцінного мого матеріального забезпечення та належного виховання. А у віці 14 років взагалі кинула і поїхала до чоловіка (не мого батька, батько помер вже на той час). Мені приходилось забезпечувати себе самостійно. Час від часу вона приїжджала. Пройшло багато років з нею я не спілкувалася і про моє життя вона взагалі нічого не знає - чужа людина. Материнських прав вона не була позбавлена. В якому вигляді я можу в суді пред'явити докази про те що будучи неповнолітньою я не отримала від матері належного догляду, щоб не сплачувати їй аліменти. До речі вона й досі п'є тому сумніваюсь, що аліменти вона тратитеме на ліки.

05.12.2019 20:27
Анастасія, Харьков

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Sergeev Artyom
Харьков

Треба бачити позовні вимоги (Вам мала прийти копія), то на підставі Ваших слів, тільки юридичною мовою, в контексті статей готувати заперечення на позов. Та до заперечення додати докази.
Звертайтесь

06.12.2019 00:41

Вопросы из такой же категории

Есть решение суда по алиментам, выконавець сделал пересчёт по своему. И срок давности начиная с 2005 г.
Відмова від елементів
Батько дітей ухиляється від сплати аліментів, місце роботи і проживання не відоме. Чи можу я подати в суд на матір колишнього чоловіка на аліменти для дітей?