Здравствуйте! Я живу в г Дрогобыч Львовской обл. Я открыла и получила наследство по Закону квартиру от мамы в г.Херсоне. Мне ещё надо открыть наследство от мамы по Завещанию на третью часть квартиры в г.Киев (здесь я не открывала завещание уже 9 лет). Могу ли я открыть это наследство по Завещанию в г.Киев или как то оформить, что бы не ездить,так как я пенсионерка и ,просто,банально нет денег.Большое спасибо за ответ!

22.12.2019 09:34
Татьяна, Львов

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго вечора.
Вам потрібно подавати судовий позов про вступлення в спадщину. Якщо до цього нічого ви по ній не порушували то рахується загальний позовний строк, який складає 10років і який невдовзі у Вас добігає до кінця. Звертайтеся допоможу.

22.12.2019 19:37
Татьяна
Львов

Доброго дня, Ксенія!!!Дякую за відповідь! Якщо Ваша ласка,прошу ще на одну відповідь! Я в спадшину вступила і получила. Вступила по Закону,без Заповіту в м .Херсон (квартира).Тепер мені треба по Заповіту оформити третю частину квартири в м. Київ. я не знаю де мені оформляти ту частину ---чи в Херсоні, чи в Київі? Я (вибачте)читала в інтернеті--,що де спочатку відкрили спадщину,то і туди звертайтесь.Але я маю надію на те ,що можна оформити ту частину квартири в м.Киів,так як я буду оформляти по Заповіту.Я не доїду не туди і не сюди.але в Київі є родичі,може вони по довереності поможуть.

23.12.2019 14:06

Вопросы из такой же категории