Добрий день
25.12.19 купив телефон Самсунг А70 і плазму. Телефон за 5 днів роботи перестав повноцінно працювати і я здав його на ремонт по гарантії з коробкою і всіма комплектуючими. Під час оформлення документів на ремонт, підписав договір на 31 робочий день (хоча по закону 14). З ремонту телефон прийшов 11.01, але прийшов з подряпинами на корпусі. На магазині вибачились за таку ситуацію і запитали чи я прийму його таким. Само собою що я відмовився і написав заяву на заміну товару, так як телефон в мене пробув тільки 5 днів. Через тиждень передзвонили і запропонували 400грн компенсації на бонусний рахунок. Я відмовився, тому що заміна задньої частини коштувала близько 2000грн в сервісному центрі.
Потім були майже три тижні тишини, не зважаючи на те що я приходив на магазин і запитував що з моїм телефон. Вони відповідали що ваша заява розглядається.
Приблизно два тижні назад подзвонили і запропонували трохи більшу суму також на бонусний рахунок. Я знову відмовився, так як ремонт буде дорожчий.
Скоро вже закінчується 45 денний період розгляду моєї заяви, а відповіді ніякої немає. Також на магазині говорять що ніякої компенсації за просрочений час по договору гарантійного ремонту не буде. Підкажіть, що можна в даній ситуації зробити.

03.03.2020 06:07
Михайло , Киев

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Пока нет ответов юристов

Вопросы из такой же категории

Мошенничество компании интайм.как найти руководство
Банк начислил проценты но деньги были положены на карту за 1,5суток до розсщетной даты
Плата неустойки за услуги