Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Здравствуйте, Екатерина.
Срок определяет суд, после проведенного расследования, наличия доказательств, с учетом всех обстоятельств и характеристик обвиняемого лица. Поэтому нет смысла угадывать какой будет срок.

Стаття 307 ККУ. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів
1. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів - караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Стаття 126 ККУ. Побої і мордування
1. Умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.
2. Ті самі діяння, що мають характер мордування, вчинені групою осіб, або з метою залякування потерпілого чи його близьких, або з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості, - караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

09.04.2020 01:41

Вопросы из такой же категории

Ст.152 УК УКРАИНЫ что за статья
Скажите пожалуйста с какого числа вступили в силу последние изменения ст.153 ч.3 УК УКРАИНЫ, мне нужно номер законопроекта и число в редакцию
Я хочу нанять человека для выгула моей собаки на время карантина подходит ли это под статью 299 жестокое обращение с животными?