Згідно із(ЗАКОНУ УКРАЇНИПро садівничі, городні та дачні неприбуткові громадські об'єднання14.07.2016 № 4980 ) Стаття 21. Виконавчий орган садівничого товариства.Члени правління та голова садівничого товариства обираються загальними зборами членів садівничого товариства на строк, визначений статутом, але не більше ніж на п'ять років. Звертаємо увагу на той факт, що строк повноважень голови Кооперативу сплив ще у 2013 році ,потім голова правління не збираючи загальних зборів назначив себе ще на 5 років .Та і цей строк вийшов у 2018 році на даний момент квітень 2020 року.
Відповідно до Статуту, чергові Загальні збори скликаються на вимогу правління або голови Кооперативу не рідше одного разу на рік. Звертаємо увагу на той факт, що _Павелько В.В._, як головою Кооперативу, за весь час головування Загальні збори не скликались.
Постійно звертаємось до голови Павелько В.В. у телефонному режимі , ігнорує та переносить зустрічі .Говорить , що загубив документи та печатку, жодних звітів не надає .За оформлення документів чи за вступ у садове товариство називає n-cуму грошей ,але не підкріплює це офіційним документом або законом . Не виконує свої обов' язки (Інструкція для посади "Голова кооперативу", Випуск 2. Сільське господарство та пов'язані з ним послуги", що затверджен наказом Міністерства аграрної політики України 07.11.2003. Погоджений Міністерством праці та соціальної політики України
-не здійснює керівництво над справами кооперативу.
-не забезпечує виконання рішень загальних зборів,бо не збирає збори;


-є матеріально відповідальною особою за обігові кошти, устаткування та все майно кооперативу,не надає жодного звіту та кошторису ;
-не знає,не розуміє і не застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності;
Беручі до уваги вказані обставини, членам Кооперативу вкрай необхідно обрати нове керівництво Кооперативу .В законі «Про громадські об'єднання» та « Про кооперацію» не вказано який законодавчий орган може на нього вплинути. Скажіть будь ласка ,як прибрати цю людину з посади та забрати документи. Писали в поліцію заяву,жодних відповідей нема.

13.04.2020 10:09
Анастасия, Днепр

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Sergeev Artyom
Харьков

13.04.2020 10:09 Анастасия написал(а)
Скажіть будь ласка ,як прибрати цю людину з посади та забрати документи.
Збирати загальні збори та обирати нового голову. 


13.04.2020 10:09 Анастасия написал(а)
Писали в поліцію заяву,жодних відповідей нема.
Оскаржувати бездіяльність поліції. Вам треба складати документи до поліції з урахуванням кваліфікуючих ознак кримінального правопорушення передбаченого Розділом XVII КК України.
(ЗЛОЧИНИ У СФЕРІ СЛУЖБОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, ПОВ'ЯЗАНОЇ З НАДАННЯМ ПУБЛІЧНИХ ПОСЛУГ)


14.04.2020 17:05

Вопросы из такой же категории

Як оформити право власності на землю , якщо не має жодних документів лише є акт про
Распределение участка с домом
Чи можу я оскаржити відмову в отриманні земельної ділянки?