Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Sergeev Artyom
Харьков

Мною, звання,, ПІБ, «____»________20___ року укладено контракт про проходження військової служби у Збройних Силах України на посаді ( вказати яка посада: рядовий та сержантський склад або офіцерський склад) строком на _____років.
Відповідно до підпункту «___», пункту ___, частини ____ статті ______ Закону України «Про військову службу та військовий обов’язок» контракт припиняється (розривається), а військовослужбовці, які проходять військову службу за контрактом, звільняються з військової служби за власним бажанням у зв’язку із ________________________________, а саме:
___________________________________________________________________.
На підставі вищевикладеного, повідомляю Вас про своє небажання продовжувати військову службу та прошу звільнити мене з лав Збройних Сил України.
На день виключення мене зі списків військової частини прошу виплатити всі належні мені грошові кошти.
Особову справу прошу направити до ______________________ військового комісаріату.
У разі відмови у задоволенні мого рапорту прошу надати мотивовану письмову відповідь з посиланням на чинні нормативно-правові акти у строки, визначені чинним законодавством України.
У разі ненадання відповіді або надання невмотивованої відмови буду вимушений звернутися до суду за захистом своїх прав та законних інтересів. 

23.06.2020 11:12

Вопросы из такой же категории

(за помощь - оплачу) По здоровью не годен но признали годным
С 2011 года я пенсионер МВД. С ноября 2017 года по июнь 2020 года я проходил службу по контракту в национальной гвардии Украины. Принимал участие в АТО, ООС. Куда мне обращаться для перерасчёта пенсии. и какие документы для этого нужно.
Отсрочка при поступлении в ВУЗ после колледжа от армии