Здравствуйте, такая проблема, мой друг спал с 15 летней девочкой без домоганий, и на слудующий день, говорят что он домагался таже девочка, и сказала что пойдёт в полицию писать заявление, что делать?

14.12.2020 13:06
Евгений, Сумы

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Sergeev Artyom
Харьков

Договариваться. 

Стаття 155. Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку

1. Природні або неприродні статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, вчинені повнолітньою особою, -

караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

14.12.2020 17:31

Здравствуйте, Евгений.
Нанимайте адвоката, который будет защищать его на стадии досудебного расследования, если сведения о правонарушении будут внесены в ЕРДР.

Стаття 156 ККУ. Розбещення неповнолітніх
1. Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, - караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
2. Ті самі дії, вчинені щодо малолітньої особи або вчинені членами сім’ї чи близькими родичами, особою, на яку покладено обов’язки щодо виховання потерпілого або піклування про нього, - караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

15.12.2020 10:53

Вопросы из такой же категории

Статья 121 часть 2
Был выпивши поскандалили с женой испугалась вызвала полицию приехали копы попросили выйти на улицу я отказался начали крутить руки ничего не получилось ударил в голову рукой задул балконом повалил напол и одел наручники
Взятка деньгами из монополии