270 грн.

Вопрос решен

Доброго вечора. Звертаюся до Вас за допомогою. Я військовослужбовець (мати яка виховує сама дитину).
Проходжу службу в військовому комісаріаті моя посада скоротилася, але перед тим до реорганізації мене відправили в зону ООС ( без мої письмо згоди, тобто примусово) для набуття статусу учасника бойових дій (при цьому сказали що після переходу на ТЦК та СП переведуть мене на іншу посаду) але перебуваючи у відрядженні мені зателефонував кадровик і сказав, що мені потрібно зробити такі дії :
1.Принести відношення. !!!
2. Мене відправлять в 40 бригаду для подальшого проходження військової служби. 3.Звільнення за сімейними обставинами ( ґ) виховання матір’ю (батьком) - військовослужбовцем, яка (який) не перебуває у шлюбі, дитини або кількох дітей віком до 18 років, які з нею (з ним) проживають, без батька (матері);))) . Прибувши з відрядження мене примусово заставили написати рапорт за сімейними обставинами аргументуючи тим що посад не має.
Скажіть будь ласка чи мають право вони мене звільнити взагалі як військовослужбовця (мати яка виховує одна дитину)??!!
Чи можуть вони мене примусово відправити для подальшого проходження військової служби в бойову бригаду в інший гарнізон примусово (знаючи те що я сама виховую дитину і свою згоду я не даю на переведення в бригаду)??? !!
Якщо так то чому вони мене не можуть звільнити за статею ( в)у зв’язку із скороченням штатів або проведенням організаційних заходів - у разі неможливості їх використання на службі)?? Допоможіть будь ласка розібратися з цим питанням.

18.12.2020 21:04
Юлія, Кропивницкий

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Скажіть будь ласка чи мають право вони мене звільнити взагалі як військовослужбовця (мати яка виховує одна дитину)??!!

вам  должны предложить другую должность -х если вы отказываетесь - могут сократить

Чи можуть вони мене примусово відправити для подальшого проходження військової служби в бойову бригаду в інший гарнізон примусово (знаючи те що я сама виховую дитину і свою згоду я не даю на переведення в бригаду)??? ! в принципе - нет

Якщо так то чому вони мене не можуть звільнити за статею ( в)у зв’язку із скороченням штатів або проведенням організаційних заходів - у разі неможливості їх використання на службі)?? могут и должны

в любом случаи - их действия - вы можете обжаловать

07.01.2021 02:04