250 грн.

Вопрос решен

Здраствуйте.у меня такой вопрос.у меня была травма руки в детстве(рука не правльно срослась зажат нерв я, иза этой травмы не служил в армии)рука постоянно болит врачи сказали что при нагрузках она будет постоянно болеть,вопрос могут меня перевести с 0 на 3 линию и как это правельно сделать

04.10.2022 15:10
Володимир, Киев

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго дня!

По Вашому питанню повідомляю наступне:

Вам необхідно подати рапорт на переведення на ім я начальника Вашої військової частини з обгрунтуванням причин такого переведення(Медичні висновки додаєте у копіях) , а також:

1. подання від військової частини до якої Ви бажаєте здійснити переведення на подальше проходження служби.

2. висновок ВЛК про відсутність протипоказань до проходження служби за обраним напрямком.

Відповідно до п. 110 Положення про проходження військової служби - Переміщення осіб рядового складу, сержантського та старшинського складу за наявності обґрунтованих підстав з урахуванням висновків атестування, рекомендацій їх безпосередніх і прямих начальників на підставі клопотань командирів (начальників), які порушили питання про переміщення.

Якщо вказане переведення не суперечить раніше укладеному контракту Вам його мають погодити , але вказане питання необхідно перш за все узгодити між військовими частинами.



СТРОКИ РОЗГЛЯДУ УСІ пропозиції, заяви чи скарги розглядаються і вирішуються у строк НЕ БІЛЬШЕ ОДНОГО МІСЯЦЯ з часу їх отримання, а ті, що НЕ ПОТРЕБУЮТЬ ДОДАТКОВОГО ВИВЧЕННЯ й перевірки, - невідкладно, але НЕ ПІЗНІШЕ П'ЯТНАДЦЯТИ ДНІВ з часу їх надходження. Якщо у місячний строк вирішити порушені у зверненні питання неможливо, командир встановлює новий строк, про що сповіщається військовослужбовець, який подав звернення. При цьому ЗАГАЛЬНИЙ СТРОК розгляду пропозиції, заяви чи скарги не може перевищувати СОРОКА П'ЯТИ ДНІВ. Несвоєчасний, неповний розгляд скарги або незаконне рішення посадової особи, яка її розглядає, можна оскаржити встановленим порядком до суду, Військової служби правопорядку або вищого за підпорядкованістю командира.

Скарги та роз яснення приймають тут:
Створено та працює «гаряча лінія» Міністерства оборони – 0 800 500 410, 0 800 500 442, 044 454 44 99. Якщо ви помітили порушення під час мобілізації, то можна звертатися до правоохоронних органів.Или же подайте обращение на урядовий контакт -центр 15-45 (https://ukc.gov.ua/portal/appeals/) лучше письменно на министра обороны и загрузите в форму фото копии ответов командира части.



С уважением,
Константин Гончаренко

------------------------------------


-----------------------------------
Швидкі консультації за помірну вартість - рекомендуйте наш портал друзям та знайомим.
ЮРИДИЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ: ПРАВОВА ДОПОМОГА ЮРИСТІВ З ДІЮЧОГО ЗАКОНОДАВСТВА НА JURISTOFF.СOM



04.10.2022 20:52 (Изменён 06.10.2022 15:25)

Вопросы из такой же категории

Добрий вечір, скажіть будьласка як будь комбат не хочет підписувати больничний га ВЛК, як бути в такий ситуації?
Військовослужбовцію придявляють 402статю
Здравствуйте я Военослужий писал рапорта о переводе с инженерных войск в боевые нас отправили в ропределительный пункт есть согласие с боевой части дшв забрать,командования ропределителя нехочет нас опровлять подскажите как быть как попасть в боевую часть