Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго дня!
Повідомляю наступне:

 Якщо у Вас є дійсний паспорт громадянина Украіііни,то для Украііни Ви є пріоритетно громадянами Украііни разом з дитиною ,Вам необхідно звернутись до Органів ДМС з заявою про прийняття громадянства для дитини за територіальним походженням. (Відповідно до статті 8 Закону України "Про громадянство України",)

Реєстрацію народження людини та визначення її походження щодо громадян України, які проживають або тимчасово перебувають за кордоном, проводять дипломатичні представництва або консульські установи України.

У разі, якщо легалізацію не було проведено компетентним органом іншої держави, дипломатичним представництвом або консульством України, після повернення додому необхідно звернутися до відділу держреєстрації актів цивільного стану для реєстрації дитини.

Про інші громадянства згадувати не треба для України ви лише громадяни України і дитина також ( за походженням від матері)

С уважением,
Константин Гончаренко
------------
Більш детальні консультації є мінімально платними - залишайте будь-ласка, через платіжну систему сайту оплачене питання 

11.02.2023 14:47
Якуба Ірина
Киев

Доброго дня! Як мені отримати від Вас консультацію? Мій номер +90 (506) 928 84 53
Я доступна в телеграмі.

13.02.2023 13:29

Це можливо, але особисті звернення це окрема вартість. Краще залишайте оплачене питання на порталі у залежності від вартості його можна зробити конфеденційним лише для консультантів порталу з підтвердженим статусом фахівця.

Я напишу Вам, додатково!

С уважением,
Константин Гончаренко


13.02.2023 16:21

Вопросы из такой же категории

Выезд за границу мужчины
Відмова військомату у знятті з військового обліку