В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Вашій увазі пропонується шаблон Агентського договору на купівлю товарів. Цей договір належить до т. зв. увазі дилерських або посередницьких договорів.

У відповідності з Агентським договором (шаблон) Агент за дорученням, від імені і в інтересах іншого боку – Принципала зобов'язується за певну винагороду сприяти укладанню Принципалом однієї або групи операцій по купівлі товарів, що визначені в Додатку до Договору.

Моментом належного виконання умов Агентського договору купівлі товару є факт укладення Принципалом угоди щодо купівлі товару з третіми особами при дотриманні умов і положень цього Агентського договору.

Підтвердження повноважень Агента здійснюється шляхом пред'явлення оригіналу Агентського договору і ніяких інших документів не вимагає.

Даний проект-шаблон Агентського договору опрацьований на непротиворечие узгодженість умов, оптимізований під правила госп. обороту, правилам і нормам вітчизняного законодавства та специфіки нормозастосування, забезпечення захисту прав сторін.

Скачати безкоштовно Агентський Договір Ви можете з означеної посиланням. Зверніть увагу, що крім того, Ви можете Скачать інші види договорів у категорії на сайті ПроПраво.


Получите за 15 минут консультацию юриста!