В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представлений Вашій увазі Агентський договір на надання послуг віднесений до виду посередницьких договорів.

Нагадаємо, що згідно Агентським договором на надання послуг, Агент повинен за дорученням і в інтересах Принципала за певну винагороду сприяти вчиненню Принципалом угод з надання певних послуг у певній сфері, що визначено додатком до договору.

Агентський договір на надання послуг можна вважати виконаним з моменту укладення Принципалом угод про надання послуг з третіми особами за умови дотримання положень цього Договору.

Агентським договором на надання послуг Агент має повноваження укладати з 3-ми особами договори про надання агентських послуг, предмет яких буде тотожний предмету цього Договору.

Наявний проект-шаблон Агентського договору досліджено на відповідність несуперечливість умов, реалізацію захисту власних прав та інтересів сторін, вимогам і умовам національного законодавства і особливостям нормозастосування, перевірений під правила цивільного обороту.

Скачать Агентський Договір Ви зможете по вказаному посиланню. Зауважте, що крім цього Ви зможете скачати інші типи договорів у розділі на сайті ПроПраво.


Получите за 15 минут консультацию юриста!