В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір найму приміщення
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір найму приміщення





Відповідно з Договором найму приміщення у порядку і на умовах, які визначені таким Договором, Орендодавець дає зобов'язання передати Наймачеві, а Наймач у свою чергу зобов'язується прийняти у тимчасове строкове платне користування приміщення, яке визначено таким Договором, а також зобов'язується здійснювати наймодавцеві орендну плату.

Обов'язковим істотною умовою Договору найму приміщення є зазначення предмета оренди - приміщення, переданого в оренду за Договором (вказується адреса, право власності приміщення).

у Договорі найму приміщення може бути зазначено, що наймодавець дозволяє Наймачеві на термін дії цієї угоди перереєструвати номер в приміщенні на ім'я орендаря.

Одним з істотних умов Договору найму приміщення в Україні є його термін. Приміщення надається в орендне користування на певний термін з моменту прийняття його за актом приймання-передачі, які підписуються Сторонами. Строк найму приміщення в Договорі може бути змінений тільки виходячи з угоди Сторін.

Обов'язково будь зразок Договору найму приміщення містить в собі такий пункт, як плата за оренду, що обчислюється у грошовому еквіваленті. Можливо також зазначення строків здійснення проплати.

Отже, Ви маєте чудову можливість Скачать зразок Договору найму приміщення. Якщо Вас цікавлять інші зразки договорів найму, то на нашому сайті Ви зможете скачати практично будь-який типовий договір.


Получите за 15 минут консультацию юриста!