В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір оренди обладнання
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Зразок Договору оренди обладнання





За Договором оренди обладнання Наймодавець в порядку і на умовах, що визначені даним Договором, зобов'язується передати Наймачеві у строкове оплатне користування обладнання, що є власністю Орендодавця.

Зауважимо, що перелік переданого у оренду обладнання за договором має зазначатися у Додатку до Договору, який є його невід'ємною частиною. Обов'язково вказується стан (насамперед, якість) обладнання на момент передачі його в оренду. Оцінюється вартість цього майна. Робиться відмітка, що обладнання має використовуватися за цільовим призначенням.

Окремим пунктом у будь-якому зразку Договору оренди обладнання є позначення порядку передачі наймачеві обладнання. Як правило, прийом-передача обладнання відбувається за актом повноважними представниками Сторін. У Договорі оренди обладнання може бути вказаний строк для його передачі.

Як ми вже зазначили, при передачі обладнання в оренду обов'язково складається акт здачі-приймання, який підписується компетентними представниками Сторін. Причому, обов'язок по складанню акта здачі-приймання покладено на Сторону, яка передає обладнання іншій Стороні за Договором оренди обладнання. Обладнання вважається переданим в оренду за Договором оренди обладнання з моменту підписання зазначеного акту здачі-приймання.

Одним з істотних умов Договору оренди обладнання є строк найму, який починається з моменту підписання акту здачі-приймання.

Також зразок Договору оренди устаткування містить умови оплати за користування обладнанням. Плата за користування обладнанням за договором нараховується з дати підписання акту здачі-приймання.

Отже, Ви можете Скачать зразок договору оренди обладнання. Дивіться також інші зразки договорів України з цієї категорії.


Получите за 15 минут консультацию юриста!