В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір суборенди майна
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Зразок Договору суборенди майна





Договором суборенди регулюються правовідносини, які пов'язані з передачею Орендарем Суборендарю у тимчасове (строкове) користування майна, визначеного в переліку, що додається до такого Договору (далі - «майно»).

відповідно з Договором суборенди майно знаходиться в орендному користуванні Орендаря у відповідності з Договором оренди (вказується договір оренди первинний).

з Боку Договором суборенди визначили порядок використання амортизаційних відрахувань.

Що стосується порядку передачі майна в суборенду, то зазначаються строки, протягом яких майно повинно бути передане Орендарем та прийняте Суборендарем.

В договорі суборенди зазначається, що передача майна в суборенду здійснюється за відповідним Актом прийому-передачі, які підписуються Сторонами.

одним з істотних умов Договору суборенди є термін суборенди, який обчислюється з моменту прийняття Суборендарем майна за Актом прийому-передачі і може бути змінений тільки за угодою Сторін.

Обов'язково будь зразок Договору суборенди містить порядок здійснення плати за суборенду, що проводиться в безготівковому порядку на поточний рахунок Орендаря в обумовлені терміни.

Отже, у Вас є можливість Скачать зразок договору суборенди, а також інші види договорів найму.


Получите за 15 минут консультацию юриста!