В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір оренди будівлі/споруди
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать зразок Договору оренди будівлі/споруди





Відповідно з Договором оренди будівлі (споруди) регулюються правовідносини, що пов'язані із передачею Орендодавцем Орендареві у строкове платне користування будівлі (капітальної споруди).

Що стосується такого аспекту, як порядок передачі об'єкта оренди в орендне користування, то зазначимо, що згідно з Договору оренди будівлі/споруди прийом-передача об'єкта оренди здійснюється двосторонньою комісією, яка складається із представників Сторін. Відповідно, сторони повинні призначити своїх представників у таку двосторонню комісію та приступити до прийому-передачі об'єкта оренди протягом зазначеного строку. Так, згідно з Договору оренди будівлі/споруди, Орендодавець зобов'язаний підготувати приміщення до передачі Орендареві в орендне користування.

Об'єкт оренди за Договором повинен бути переданий Орендодавцем та прийнятий Орендарем протягом певного часу з моменту набрання чинності Договору оренди будівлі (капітальної споруди).

Обов'язковою умовою передачі об'єкта оренди є складання Акту прийому-передачі, які підписуються членами двосторонньої комісії і скрепляемым печатками Сторін. Договором оренди нежитлової будівлі об'єкт оренди може вважатися переданими в орендне користування відразу після підписання Акту прийому-передачі.

Отже, договір оренди будівлі (споруди) Ви можете скачати безкоштовно.


Получите за 15 минут консультацию юриста!