В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір фінансового лізингу
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать зразок Договору фінансового лізингу





Договором фінансового лізингу лізингодавець зобов'язується придбати у відповідності з встановленими лізингоодержувачем специфікаціями та умовами предмет лізингу і передати його у володіння та користування Лізингоодержувачу, а лізингоодержувач, в свою чергу, зобов'язується прийняти Предмет лізингу від Лізингодавця і виробляти за користування Предметом лізингу плату протягом певного терміну.

Варто відзначити, що сторони визначають статус цього Договору як Договору фінансового лізингу відповідно до норм Податкового кодексу України.

Причому, вибір постачальника Предмету лізингу за Договором фінансового лізингу здійснюється Лізингоодержувачем на свій розсуд. Про це робиться відмітка в договорі.

Зауважимо, що лізингодавець за Договором фінансового лізингу зобов'язаний повідомити Постачальника (він же продавець) письмово про передачу Предмета лізингу в лізинг Лізингоодержувачу.

При укладенні договору купівлі-продажу щодо предмета лізингу, то Лізингодавець бере зобов'язання узгодити з Лізингоодержувачем певні умови договору купівлі-продажу.

Отже, Ви маєте можливість скачати безкоштовно зразок Договору фінансового лізингу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!