В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір оренди нежитлового приміщення
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать зразок Договору оренди нежитлового приміщення
Конструктор договорів "ПростоДок": Підготувати онлайн і Скачать на конструкторі Договір оренди нежитлового приміщення





Договором оренди нежитлового приміщення Орендодавець передає Орендарю у тимчасове платне користування без права викупу нежитлове приміщення на певний строк. Варто відзначити, що нежитлове приміщення в оренду за Договором оренди передається після підписання акта прийому-передачі, який є невід'ємною частиною договору.

Також вказується, на підставі якого права належить здається в оренду приміщення. Договір оренди нежилого приміщення не надає Орендареві право на викуп або іншу форму відчуження Приміщення на свою користь або на користь інших осіб.

У свою чергу, приміщення, що передається в оренду не є предметом судових спорів між Власниками та третіми особами, а також не під арештом і не передано в оренду третім особам, не перебуває під заставою.

Зазначається балансова вартість орендованого приміщення з індексацією на момент укладення Договору оренди нежитлового приміщення.

Амортизаційні відшкодування нараховуються Орендодавцем і використовуються ним на підтримання повнофункціонального технічного стану орендованого Приміщення. Будь зразок Договору оренди нежитлового приміщення містить положення, що капітальний ремонт Приміщення здійснюється Орендодавцем у разі необхідності. Поточний і косметичний ремонт за погодженням може здійснювати Орендар.

Як правило, зазначається, чи має право Орендар передавати орендоване Приміщення або його частину у суборенду третім особам. Вже точно цього не можна робити без письмової згоди Орендодавця. Орендодавець згідно Договору оренди приміщення виступає платником податку на прибуток за ставкою 25 %.

Отже, Ви маєте можливо скачать Договір оренди приміщення 2014.


Получите за 15 минут консультацию юриста!