В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір лізингу
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать зразок Договору лізингу





Насамперед, варто зауважити, що в порядку і на умовах, які визначені Договором лізингу, Орендодавець передає належне йому на праві власності майно у виключне тимчасове і платне користування на визначений строк лізингоодержувачу, а останній у свою чергу приймає його з метою використання для (вказати) виробництва продукції або надання послуг.

Договором лізингу Сторони визначають порядок використання амортизаційних відрахувань, порядок відновлення майна.

Будь зразок Договору лізингу містить у собі умову про порядок передачі майна. Так, передача майна лізингоотримувачу здійснюється не пізніше обумовленого строку, про що обов'язково складається Акт прийому-передачі об'єкта лізингу в намічений термін.

Окремо зауважимо, що повернення Лізингоотримувачем майна Лізингодавцю згідно Договору лізингу відбувається в порядку та строки,що визначені Договором або Додатком до договору.

Важливо зауважити, що згідно з Договором лізингу, по закінченні строку такого Договору майно переходить у власність лізингоодержувача (або відбувається викуп ним за залишковою вартістю).

Обов'язково повинно бути зазначено в Договорі лізингу, що майно протягом всього строку дії Договору виступає власністю Лізингодавця.

Отже, Ви можете скачати безкоштовно зразок Договору лізингу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!