В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір оренди нерухомості
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір оренди об'єкта нерухомості (зразок)





Відповідно з Договором оренди нерухомості, Орендодавець зобов'язується передати за плату Орендареві у строкове користування, а Орендар зобовязується прийняти в тимчасове користування об'єкт нерухомості, визначений положенням Договору оренди об'єкта нерухомості, та бере на себе обов'язок сплачувати Орендодавцю орендну плату.

У Договорі оренди об'єкта нерухомості повинно бути зазначено, на підставі якого титульного права об'єкт оренди належить Орендодавцю, що має підтверджуватися чинними правовстановлюючим документом. У всіх зразках Договорів оренди нерухомості неодмінно зазначаються характеристики переданого в оренду об'єкта.

Окремо зазначимо, як відбувається передача об'єкта в оренду - цей процес також повинен бути зафіксований у Договорі оренди нерухомості.

Так, прийом-передача об'єкта оренди нерухомості за Договором, здійснюється двосторонньою комісією, що складається із представників Сторін Договору. Для цього сторонам доведеться призначити своїх представників у двосторонню комісію та безпосередньо приступити до передачі об'єкта у відведений термін.

Скажімо також, що при передачі об'єкта оренди нерухомості складається Акт прийому-передачі, який підписується членами двосторонньої комісії. Власне, цей Акт є невід'ємною частиною Договору оренди нерухомого об'єкта.

Отже, Ви можете скачать Договір оренди нерухомості (Зразок).


Получите за 15 минут консультацию юриста!