В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Пропонуємо Вашій увазі зразок Договору комісії (Україна), скачати, який Ви можете безплатно.

Перш за все, зауважимо, що договір комісії в Україні представляє собою договір, у відповідності з яким одна з його сторін — це комісіонер зобов'язується перед іншою стороною договору— комітентом за певну винагороду від свого імені оформити з третьою особою(-ми) одну або декілька угод в інтересах і за рахунок комітента.

Договір комісії в Україні виступає окремим самостійним видом договору. Зауважимо, що поряд з договорами доручення та агентським договором представлений договір комісії (Україна) може ставитися до групи посередницьких договорів.

Який-завгодно зразок Договору комісії в Україні несе в собі такі пункти, як наприклад предмет правовідносин, умови використання послуги, відповідальність сторін, суб'єкти, період поставки послуги, вартість, особливості врегулювання розбіжностей та інші моменти. Так як законодавство України дає свободу в оформленні угод, то немає певного переліку умов, але перелічені є базовими, без них договір може оголошений недійсним.

Даний шаблон договору вивчений на непротиворечие логічність умов, перевірений під специфіку господарського обороту, забезпечення захисту власних прав сторін, умовами і нормами національного законодавства та специфіки правозастосування.

Скачать Договір комісії в Україні Ви можете по зазначеній гіперпосилання. Зверніть увагу, що крім цього Ви можете Скачать інші види договорів у категорії на ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!