В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Перш за все, варто відзначити, що чинне цивільне законодавство виходить з того, що комісія товару в сутності являє собою угоду, зміст якої полягає в наступному:

1) одна сторона (йменується комісіонером) здійснює доручення іншої сторони договору (комітента), однак вступає в цивільний оборот від свого імені;

2) комісіонер здійснює юридично значущі дії, тобто укладає одну чи кілька угод;

3) послуги комісіонера оплачуються, тобто даний договір завжди є оплатним;

4) за угодою, що здійснена комісіонером з 3-ма особами, права та обов'язки отримує сам комісіонер.

Отже, єдиним зобов'язанням пов'язані учасники комісійної правовідносини, в ньому виділяють внутрішні і зовнішні відносини. Варто зауважити, що внутрішні відносини комітента і комісіонера схожі з правовідносинами між довірителем і повіреним у договорі доручення. Що стосується зовнішніх відносинах, то комісіонер діє від свого імені, як якщо б у нього були здійснювані права.

Всяк проект Договору комісії товару несе в змісті такі пункти, як в особливості предмет правовідносин, учасники, період надання послуг, особливості врегулювання розбіжностей, відповідальність сторін, ціну, специфіку використання послуги та інші моменти. Так як законодавство України надає свободу в оформленні угод, то не існує вичерпного переліку умов, однак перераховані є визначальними, без цих договір може оголошений недійсним.

Представлений проект-шаблон договору комісії товару досліджений на непротиворечие несуперечливість умов, реалізацію захисту особистих прав сторін, умов і вимог національного законодавства і практики нормозастосування, перевірений під специфіку госп. обороту.

Скачати безкоштовно Договір комісії Ви маєте можливість з представленої гіперпосилання. Зауважте, що Ви зможете скачати інші типи договорів у розділі на нашому сайті.


Получите за 15 минут консультацию юриста!