В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі проект зразок Договору про надання послуг (загальний), скачати, який Ви маєте можливість на нашому сайті.

Насамперед, варто зауважити, що Договір на надання послуг - це досить поширений документ, який полягає у цивільному обороті у сфері послуг. А сфера послуг є однією з найбільш ємних у народному господарстві, тому потреба у документаційному забезпеченні як ніколи велика.

Оформлення відносин між замовником (клієнтом) і виконавцем необхідно допомогою укладення Договору про надання послуг в Україні. Це істотно знижує ймовірність виникнення спорів між контрагентами.

Будь зразок Договору на надання послуг містить у собі такі пункти, як предмет, сторони, правовий статус сторін, порядок надання послуги, терміни і оплата (ціна), а також відповідальність сторін і вирішення спорів. У деяких випадках передбачається окремий розділ – форс-мажорні обставини.

Цей шаблон-зразок договору вивчений на непротиворечие захищеність прав сторін, відповідність умов, підігнаний під умови госп. обороту, вимогам і правилам вітчизняного законодавства та специфіки правозастосування.

Скачать Договір про надання послуг Ви можете по вказаному посиланню. Зверніть увагу, що Ви зможете скачати інші типи договорів у категорії на нашому сайті.


Получите за 15 минут консультацию юриста!