В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Договором про надання медичних послуг, як правило, оформляються відносини між приватними медичними установами та клієнтами (пацієнтами).

Представлений зразок Договору про надання медичних послуг, скачати, який Ви можете у нас на сайті, належить до категорії договорів у сфері обслуговування.

Висновок такого Договору про надання медичних послуг є досить ефективним способом запобігання виникнення всіляких суперечок.

Будь зразок Договору про надання мед.послуг включає в себе такі розділи, як предмет, сторони, обов'язки та права сторін, порядок надання послуг, терміни і ціна, а також відповідальність сторін, форс-мажорні обставини.

Зазначений зразок договору про медичні послуги досліджений на непротиворечие забезпечення захисту особистих прав сторін, вимогам і умовам чинного законодавства та специфіки нормозастосування, перевірений під умови госп. обороту, узгодженість умов.

Скачать Договір про медичні послуги Ви можете з означеної гіперпосилання. Зверніть увагу, що крім того Ви зможете скачати інші різновиди договорів у категорії на веб-ресурсі ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!