В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Клінінгові послуги або послуги з прибирання об'єктів (приміщень квартир, будинків, нежитлових об'єктів, в т. ч. офісів) набирають обертів, і раніше запозичені на Заході цей бізнес сьогодні користується все більшою популярністю. Компанії надають як одноразову послугу, і роблять це на постійній основі.

У нас Ви можете Скачать зразок Договору на надання послуг з прибирання. Це необхідно, щоб забезпечити належне виконання умов угоди, а також з метою запобігання можливих порушень, суперечок і розбіжностей. Ось чому, перше, що треба зробити – це зафіксувати відношення з клієнтом у вигляді договору.

Будь проект Договору надання клінінгових послуг має в собі такі пункти, як, зокрема, предмет договору, терміни надання послуг, сторони, умови користування послуг, ціну, особливості вирішення спорів, відповідальність сторін та інші моменти. Оскільки цивільне законодавство дає за великим рахунком диспозитивність в укладенні угод, то не існує вичерпного переліку умов, однак перераховані виступають суттєвими, без яких договір може визнаватися недійсним.

Вибраний проект-шаблон договору по наданню послуг прибирання вичитаний на непротиворечие узгодженість умов, нормам і правилам вітчизняного законодавства і практики правозастосування, реалізацію захисту особистих прав і інтересів сторін, перевірений під умови господарського обороту.

Скачать Договір послуг по прибиранню Ви зможете за зазначеною гіперпосилання. Зверніть увагу, що крім того, Ви можете Скачать інші типи договорів в категорії ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!