В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Освіта – ключова соціальна сфера, від ефективності функціонування якої багато в чому залежить наше майбутнє. Безліч профільних освітніх установ діють сьогодні, але і для надання освітніх послуг необхідно висновок Договору про освітні послуги, щоб не виникало суперечностей між сторонами.

Ми представляємо Вашій увазі робочий зразок Договору про надання освітніх послуг. Зверніть увагу, що сьогодні всі освітні заклади, як державні, так і приватні, діють з клієнтами (студентами) на підставі договорів. Правильно складений Договір дозволить запобігти виникненню.

Кожен шаблон Договору освітніх послуг має в структурі дані пункти, як предмет зобов'язання, період поставки послуг, вартість, особливості з'ясування спорів, параметри використання послуг, відповідальність суб'єктів, сторони та інші аспекти. Доки законодавство України дає за великим рахунком свободу в оформленні угод, то відповідно немає певного переліку умов, але позначені є суттєвими, без них договір може оголошено нікчемним.

Наявний проект-зразок договору про надання освітніх послуг досліджено на відповідність умов, реалізацію захисту власних прав сторін, оптимізований під специфіку госп. обороту, правилам і вимогам українського законодавства та специфіки правозастосування.

Скачати безкоштовно Договір освітніх послуг Ви зможете за вказаною гіперпосилання. Зауважте, що крім того, Ви можете Скачать інші різновиди договорів у розділі на ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!