В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Податки платити треба, з цим не посперечаєшся. Але при сплаті податків нерідко виникають спори з податковими. Ви неправильно заповнили декларацію або податкова загрожує перевіркою?

Врегулювання податкових спорів здійснюють юристи сайту. Адвокат по податковим суперечкам дає платні і безкоштовні консультації. Професійні юридичні послуги надаються в обох випадках.

Плюси платної консультації:

повноцінний аналіз проблеми;

підготовка комплексного рішення проблеми;

оперативний відповідь по електронній пошті або skype.

5 ПРИЧИН ЗВЕРНУТИСЯ ДО ЮРИСТІВ:

1. Адвокат по податковим суперечкам допоможе повернути податок з бюджету.

Купили квартиру або витратилися на навчання? Правильно заповнена податкова декларація допоможе повернути податок. Адвокат по податковим суперечкам з'ясує, чи маєте ви право на відшкодування з бюджету, правильно зробить всі розрахунки, докладе необхідні документи і грамотно заповнить форму декларації.

2. Допомога в оскарженні неправомірних рішень податкової.

Юрист веде досудові податкові спори:

збирає докази про порушення, допущені податкової;

розробляє позицію клієнта у справі;

складає грамотну мотивовану скаргу на захист інтересів клієнта.

Закон встановив чіткі терміни для оскарження рішення податкової. Тому так важливо відразу, як тільки податкова порушила ваші інтереси, звернутися на сайт.

Юрист, який веде досудові податкові спори негайно почне діяти для захисту інтересів клієнта. Досудові податкові спори дозволяють вирішити питання з податковою інспекцією, не доводячи справу до суду.

3. Юридичні послуги допоможуть виграти податкові спори в суді.

Врегулювання податкових спорів включає:

оцінка на відповідність із законом дій податкових інспекторів;

аналіз судової практики щодо спірного питання;

підготовка правової позиції клієнта, представництво в суді.

4. Послуги юриста захистять інтереси клієнта при проведенні податкових перевірок.

Податкові спори виникають, тому що платник податку не згоден із результатами перевірки. Юрист контролює дотримання вимог закону під час огляду первинних документів. Веде спори з податковими, відстоює позицію клієнта в суді.

Дії юриста спрямовані на якнайшвидше вирішення податкових спорів. З цією метою він цілеспрямовано шукає підстави для оскарження дій податківців. Грамотний фахівець перевірить правильність складання акту податкової перевірки, докладне відбиття в ньому порушень платника податків, підготує заперечення на акт перевірки.

5. Допомога в оскарженні пені і штрафів, нарахованих податкової.

Юрист перевірить законність вимог про сплату штрафів, правильність розрахунку пені, правомірність підстав для стягнення податку. Потім оскаржує рішення інспекторів про притягнення до відповідальності та вимоги сплатити штраф.

Якщо податкова відмовила вам у відрахуванні або зайво нарахувала податок, не турбуйтеся. Юристи сервісу зроблять все, щоб спір вирішено на вашу користь.

Розв'язання податкових спорів – складне завдання. Юристи знають, як виграти податкові судові спори, розробляють тактику захисту на основі закону, роз'яснень державних органів, практики судів.

Успіх у справах приходить завдяки відмінному знанню закону і ретельної підготовки доказів на захист клієнтів.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!