В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Що робити, якщо людина підписав документи на оформлення дарування нерухомості, а потім передумав? Або родичі дарувальника не згодні розлучитися з квартирою і вирішили оскаржити угоду?

Вирішити питання допоможе консультація юриста. Фахівці сервісу проконсультують:

На якій підставі можна оскаржити договір?

Як відбувається процедура оскарження угоди?

На сайті виявляються платні і безкоштовні консультації. Якісний відповідь дається в обох випадках. Яку консультацію вибрати? У складних ситуаціях, коли потрібно оскаржити угоду (або ви сумніваєтеся), вам допоможе платна консультація.

Що дає консультація?

Докладний аналіз вашої ситуації.

Грамотне складання документів по угоді.

Гарантію збереження конфіденційності.

Оперативний відповідь по скайпу або електронною поштою.

6 ПРИЧИН ЗВЕРНУТИСЯ ДО ЮРИСТІВ:

1. Юрист допоможе оформити дарування нерухомості.

Юрист проконсультує, які документи потрібно зібрати для проведення операції. Грамотно складе договір. Включить в нього всі істотні умови. Мінімізувати ризик оспорювання договору допоможе довідка, що підтверджує дієздатність дарувальника.

Завдяки допомозі фахівця ви оформите договір дарування нерухомості, який важко заперечити. Ви дізнаєтеся, як убезпечити себе і обдаровуваного від ситуації визнання угоди недійсною, і що робити, якщо родичі все ж звернулися до суду за скасування дарування.

2. Допомога у мінімізації податків.

Якщо ви не близький родич дарувальника, то вам доведеться заплатити податок з вартості подарованого майна. Завдання юриста: скласти договір так, щоб зменшити суму податку, яку заплатить клієнт. І в цьому вам допоможе консультація фахівців з сайту.

За загальними правилами при отриманні дару належить сплата ПДФО. Але це положення застосовується далеко не завжди – дарування нерухомості між близькими родичами не призводить до виникнення такого обов'язку у одержувача подарунка. Фахівець розповість вам особливості оформлення угоди у разі, якщо дарувальник і одоряемый перебувають у спорідненості або властивості.

Такі знання правових норм допоможуть правильно визначити необхідність внесення податкової виплати в бюджет. В результаті консультації ви зрозумієте гідності дарування, як способу передачі прав на житло, землю, нежитлові приміщення, якщо сторонами правовідносини виступають члени сім'ї.

КОНСУЛЬТАЦІЯ ДОЗВОЛИТЬ ДІЗНАТИСЯ, ЧИ ОПОДАТКОВУЄТЬСЯ ДАРУВАННЯ НЕРУХОМОСТІ МІЖ БЛИЗЬКИМИ РОДИЧАМИ

Юрист в ході бесіди розповість вам про особливості оподаткування щодо подарунка, отриманого від близького родича. Такими за законом визнаються – подружжя, батьки й діти, усиновлювачі та усыновляемые, бабусі (дідуся) і онуки, рідні брати і сестри.

На консультації дізнаєтеся:

Як правильно оформити угоду при спорідненість дарувальника і обдаровуваного

Потрібно надавати податківцям декларацію при отриманні подарунка від родича.

Як повідомити податкову інспекцію про отримання прибутку, що не обкладається податком на доходи фізичних осіб.

Чи передбачені додаткові податки при даруванні нерухомості близькими родичами.

Фахівець допоможе розібратися в нюансах одержання дарунка від членів сім'ї (якщо одна сторона договору – неповнолітній або недієздатний чоловік, або за бажанням дарувальника залишити за собою право користування нерухомим подарунком). Всі ці юридичні знання дозволять з мінімальними витратами і проблемами оформити угоду з будь-якою нерухомістю.

3. Юридична консультація допоможе сплатити податок на подароване майно і уникнути штрафних санкцій.

Після реєстрації договору дарування нерухомості потрібно сплатити податок.

Юридична підтримка включає:

Розрахунок суми податку,

Заповнення податкової декларації;

Збір та подання пакету документів до податкової інспекції.

Чому так важливо розрахувати податок після реєстрації договору дарування нерухомості? Якщо не зробити цього самостійно, то розрахунок виконає Федеральна податкова служба, і додасть до суми пені і штрафи. Юрист грамотно заповнить декларацію, щоб податкова не знайшла помилок в документах.

Як встановлює закон, кожен громадянин зобов'язаний сплачувати податок з отриманих доходів. І неважливо в натуральній або грошовій формі отримано прибуток. Юридична консультація з нерухомості на сайті – спосіб дізнатися, хто і коли сплачує податок на дарування нерухомості. Додатково фахівець розповість, як правильно оформити документи для податкової інспекції і уникнути труднощів при спілкуванні з інспекторами.

4. Юрист роз'яснить всі нюанси процедури дарування нерухомості.

Оформлення дарування нерухомості має особливості. При укладанні договору важливо враховувати вимоги закону і правильно оформити угоду.

Юридична підтримка при оформленні дарування нерухомості включає:

допомогу в комплектуванні документів по угоді;

юридичний супровід;

завірення договору у нотаріуса (за бажанням клієнта);

проходження процедури реєстрації договору дарування нерухомості, отримання документів в Укрреестре.

Юристи візьмуть на себе турботи по реєстрації документів в державних органах. Ви економите час. Спеціаліст по праву реєструє угоду і видає на руки клієнту свідоцтво про власності, а також зареєстрований договір дарування.

5. Юрист допоможе оскаржити угоду, якщо довелося оформити дарування нерухомості під впливом погроз або обману.

Що робити, якщо ви або ваші знайомі стали жертвою шахраїв? Були змушені оформити квартиру на іншу людину? Питання складне, але юрист знайде відповідь:

ретельно проаналізує вашу ситуацію;

збере докази по справі;

допоможе довести, що вкрай важка ситуація буквально змусила дарувальника підписати договір.

6. Юрист допоможе уникнути помилок при підписанні договору.

Сумніваєтеся, який договір обрати: рента або дарування?

Юрист допоможе правильно підібрати договір. Проконсультує про права та обов'язки сторін за ним.

Юридична допомога застереже вас від помилок при оформленні документів. Між рентою і даруванням є різниця.

Якщо дарувальник розраховує на допомогу в обмін на дарування — укладіть договір ренти. Юрист роз'яснить, в чому різниця між документами, допоможе уникнути суперечок та непорозумінь між сторонами.

Якщо ви хочете подарувати квартиру або самі отримуєте в дарунок нерухоме майно, не поспішайте робити операцію. Зверніться за консультацією на сайт. Юристи допоможуть оформити угоду, уникнути проблем після того, як пройде реєстрація договору.


Получите за 15 минут консультацию юриста!