300 грн.

Вопрос решен

Alexandr 21Jokkker21: 6 вересня 2018 року близько 10 години ранку попросив свого знайомого підвезти мене на вул Винниченка 12 до стоматолога. Після прийому у стоматолога планував піти на вул.Стасюка в Діагностичний центр для здачі аналізів.

Рухались у заторі по вул.Винниченка,позаду нас рухався патрульний автомобіль,пролунав звук сирени і водій зупинився, до нього підійшов патрульний наказав проїхати вперед і повернути на право на вул.Миру і зупинитися. До перехрестя залишалося приблизно 100 метрів. Запізнюючись на прийом, і знаючи що я нічого не порушував, я вийшов з машини і попрямував до стоматолога.
Дійшовши до перехрестя я почув позаду крик,я зупинився і до мене підбіг патрульний з криками "Руки за спину!” “Ви затриманий!" закував мене в наручники і потягнув мене до магазину “Продукти” шо знаходиться за адресою вул.Миру 3а. Положили мене животом на землю і повитягували мені все з кишень,не знайшли нічого протизаконного. Підїхав ще один патрульний автомобіль.Поліцейський що з нього вийшов викрикнув "Шо є Туля?".

Я запитав його "ти шо мене знаєш?" поліцейський шо стояв позаду нього викрикнув "це ж той клоун що рік тому на Комарова цирк влаштовував",після цього розпочалися знущання ... На мої численні прохання зняти наручники, представитися і показати посвідчення отримав відмову. Мій мобільний лежав у передній кишені джинсів і я неміг його дістати.Я попросив викликати службу моніторинга,на що поліцейський сказав "моніторинг уже тут" .

Силою посадили в патрульний автомобіль і відвезли мене на вул. Миколаївську до наркодиспансеру.Зупинились спочатку перед в'їздом на тротуарі,і патрульний що сидів позаду почав наносити удари по тулубу виштовхуючи мене з авто. Підійшов патрульний взяв мене позаду за наручники і прокрутивши крикнув мені на вухо: " Памятаєш хто тобі на Комарова наручники застібав?" я відповів що памятаю,тоді він прокрутив наручники ще сильніше і наніс удар коліном в груди при цьому викрикнувши "Я тобі їх застібав!".

Вирвавшись від нього я забіг у відкритий патрульний автомобіль,за мною зайшов патрульний і ми заїхали прямо під двері наркодиспансеру.Коли патрульний виштовхував мене з автомобіля, я перечепився ногою за поріг і випав на землю без одного кросовка,патрульні підняли мене на ноги і кинули кросовок переді мною.Завели в кабінет і наказали присісти на коричневий стільчик.

Лікар запитав чи згодний я пройти медичне освідчення на стан алкольного або наркотичного спяніння,на що я йому відповів що не бачу на це підстав,так як я не водій і закон не порушував.Лікар запитав мене чи те що я в наручниках не є підставою для медосвідчення,на що я йому відповів що те що я в наручниках це підстава для службового розслідування і попросив викликати мені через 102 службу моніторингу на що лікар сказав що патрульні мені зараз викличуть,один патрульний повів мене в автомобіль а другий залишився у кабінеті.Через декілька хвилин підійшов патрульний сів за кермо і ми почали рухатись.

Я запитав куди мене везуть патрульний за кермом сказав в психлікарню,патрульний що сидів позаду запитав для чого,на що водій відповів "ти що не бачиш,що він бєшений",патрульний що сидів біля мене наніс мені удар в грудну клітку і викрикнув"шо ти такий бєшений?"після чого вдарив ще раз і з посмішкою повторив "шо ти такий бєшений". я попросив його заспокоїтись і зняти з мене наручники, на що він сказав шо не зніме бо я "небезпечний для оточуючих.

Заїхали на територію психлікарні на Мусоргського, зупинились навпроти одного з відділень і продовжили мене бити, патрульний спереду завдав мені два удари в обличчя після яких я відчув що зламався зубний протез і передніх 3 зуба впали мені на язик, мені вдалося дістати рукою до кнопки склопідйомника і відкрити повністю вікно,поки скло опускалось патрульні продовжували наносити мені удари,просунувши голову у вікно я голосно просив про допомогу, Патрульний на декілька секунд притиснув склом мені шию, потім опустив скло і в той момент коли я розвернувся в його бік пшикнув мені газом у відкритий рот, різко відкрилися двері і я вивалився з машини на землю на половину роззутий.

Сидячи на землі я почав задихатися,дихання хватило щоб сказати "дайте будь ласка води, мені балончиком в ро" жінка похилого віку яка проходила поруч підійшла до мене і дала попити з 1.5 літрової пляшки в якій було приблизно 350 грам води, я їй щиро подякував.Як тільки мені стало легше дихати я продовжив вимагати щоб зняли наручники і принесли другий кросівок з машини. Кросівок принесли, наручники сказали що не знімуть тому що я можу завдати шкоди собі або оточуючим".

Піднявшись на ноги я голосом заборонив інспекторам наближатися до мене і вимагав викликати слідчо-оперативну групу або службу моніторингу та швидку допомогу, зайшовши в приміщення я сів на лаву для очікування і намагався дістати телефон з передньої кишені щоб викликати 102, тим часом патрульні зібрали перед будівлею мало не все відділення медпрацівників і про щось розмовляли,телефон дістати не вдавалося, Я попросив викликати мені 102 на що жінка в білому халаті відповіла "поліція зараз викличе", патрульні по черзі стали "просити" мене вийти на вулицю, на що я їм відповів,що вийду з приміщення тільки після прибуття слідчо-оперативної группи,медпрацівники почали помітно нервувати, патрульні обоє вийшли і на вулицю і стали розказувати лікарям історії про мою неадекватну поведінку, Порадившись з лікарями 20 хвилин патрульні підійшли, взяли мене під обидві руки і стали тягнути мене до виходу, сили вистачило до сусідньої лавочки я за неї зачепився двома руками верещав від болю і просив викликати мені швидку допомогу.Приїхала швидка до неї вийшли патрульні і про щось розмовляли десь 15 хвилин,в приміщення увійшла жінка з бригади швидкої,показала мені моє направлення на здачу аналізів в діагностичний і поцікавилася чи мої це дані на ньому написані,я запитав її яким чином воно опинилося в неї в руках? вона мовчки засунула його собі в кишеню і вийшла разом з патрульним на вулицю. Через декілька хвилин вся бригада швидкої з патрульними і медпрацівниками увійшли в приміщення і запросили пройти в автомобіль швидкої для медогляду, я попросив провести медогляд в приміщенні, на що мені було відмовлено. Тим часом обстановка розпалювалася і вмовляти стали активніше.

Побачив що на плечах у санітарів з'явилися вірьовки.Працівники швидкої пообіцяли що в машині знімуть з мене наручники,пальці рук я вже не відчував тож я погодився.Провели до автомобіля швидкої і сказали що потрібно лягти на живіт шоб зняти наручники, я приліг і санітари відразу ж привязали спочатку ноги а потім все тіло до носилок.Закрилися двері і ми поїхали, наручники з мене так і не зняли Запитав куди мене везуть, санітар і засміявся і сказав "в санаторій на відпочинок " .... привезли в наркодиспансер,укололи в руку якийсь укол, лікар нарколог ввійшов в кабінет і сказав санітару що укол через півгодини подіє,і продовжив давати інструкції.Залишили мене самого, привязаного до ліжка так і не давши змоги сповістити хочаб когось про своє місцезнаходження.укол подіяв десь через пів години і я заснув.Проснувшись я зрозумів що це не сон,і постарався заснути знову,з надією що коли я знову проснусь ввесь цей жах закінчиться,але усвідомлення моєї безпорадності не давало мені заснути,санітар двічі проходив повз двері коридором не зертаючи на мене увагу,і тільки на третій раз він відповів мені лягай спати," без поліцейських я не маю права тебе відвязувати " . я знову заснув.проснувся від глибокого дихання моєї Мами.

До Мами приблизно о 19:30 подзвонив лікар з мого телефону і повідомив про моє місцезнаходження. Мама ввійшовши в кімнату і побачивши в якому я стані почала плакати і просити щоб мене відвязали,коли мене звільнили,я обійняв Маму як ніколи, і в нас обох потікли сльози. "Ходіть до лікаря, там треба підписатись,і заберете свої речі. Дали на підпис якийсь документ,до якого степлером було прикріплене моє направлення на здачу аналізів в діагностичному.Своє направлення я забрав, і підписався під тим документом до якого він був прикріплений..

На наступний день я прийшов у райвідділ щоб взяти направлення на зняття побоїв,там сказали що на мене оформили три протоколи,я відповів що вони були складені без моєї присутності.Взяли пояснення і сказали що вони немають права приймати заяву на патрульних.Також сказали що експертизу можна пройти без направлення платно,так я і зробив.Через 5 днів подзвонила слідчий запитала чи я готовий пройти суд-мед експертизу,я відповів що я вже пройшов і на наступний день приніс їй копії експертизи. Попросив дати мені копії протоколів що були на мене складені,вона сказала що подала запит на їх отримання і що коли вона їх отримає вона мені перезвонить.Минув місяць вона так і не подзвонила.

08.10.2018 15:35
Алекандр, Черновцы

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Вітаю!

Те, що Ви описали - прям сюжет фільму.

Це ні в якому разі не можна залишати без покарання, на Вашому місці міг опинитися будь-хто.
Ці мерзотники не повинні працювати в органах.

Тут має місце сукупність злочинів: перевищення повноважень, вчинення злочинів проти здоров'я, проведення незаконних медичних процедур, незаконне обмеження свободи.

Ваші слова потрібно підкріпити доказами. Чи зможете Ви знайти свідків, можливо в тих місцях, де відбувалися проти Вас злочинні дії, може є відео-камери спостереження? Водій тієї машини, коли Ви їхали по Винниченка, бачив процес затримання? Чи зможе підтвердити?

Рекомендовані дії:

Скласти скаргу в прокуратуру.

08.10.2018 20:24
Алекандр
Черновцы

Водій бачив і зможе підтвердити. перед магазином там де мені по карманам "лазили" бачив що є камера. В наркодиспансері є камери. В психлікарні я не дивився.Напишіть адресу вашої пошти я скину фото
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=148546925737485&id=100017465340652

08.10.2018 21:26 (Изменён 08.10.2018 21:30)

Комментарий удалён

08.10.2018 22:05

Здравствуйте!
Ознакомился с материалами - необходимо обжаловать бездействие органов, которые обязаны были открыть производство по Вашему заявлению.
Готов помочь с составлением жалобы.

09.10.2018 17:48
Алекандр
Черновцы

Помогите пожалуйста

09.10.2018 17:57

Создайте на этом сайте заказ через меню "Заказать документ".
Укажите стоимость - 400 грн. Оплатите, после чего я возьму его в работу и буду составлять жалобу по Вашим материалам.

11.10.2018 00:33

Это психи в погонах, такое вообще достойно новостного сюжета по центральному телевидению. Подключить общественность, сообщества - это же резонанс, тогда меньше шансов, что замнут.

09.10.2018 21:11