Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов




Доброго дня.
Дивіться те, що Ви сплатите цю суму, не закриє автоматично Ваш борг.
Ви маєте бачити й мати гарантії, що у разі оплати вищезгаданої суми, увесь борг буде анульовано і кредитний договір розірвано. Тобто це має бути підтверджено офіційно, а не на словах, із підписами відповідальних осіб, печатками банку завірено відповідно до чинного законодавства. В іншому разі, Ви перервете позовну давність, сплативши цю суму, відсотки, пеню, штрафи так і будуть нараховувати на залишок боргу, тобто це така хитрість з боку банку.
Раджу краще вирішувати дане питання з банком в правовому полі виключно, без договірних взаємовідносин, тобто в досудовому чи судовому порядку.
У нас є розроблена стратегія захисту від незаконних і необгрунтованих вимог мфо та банків, яка дозволяє позичальнику відстоювати свої права, й в кінцевому результаті сплатити лише законно обґрунтовану суму по позиці.
В першу чергу потрібно написати звернення, де витребовується повний, вичерпний пакет документів по позиці включно із калькуляцією. Забороняється позикодавцю чи підрядним третім особам Вам телефонувати та здійснювати інший тиск по сплаті зобов*язань .
На основі відповіді на звернення і чинного законодавства проводиться правильна - законно обґрунтована калькуляція і створюється алгоритм подальших дій для вирішення питання погашення заборгованості.
Якщо позикодавець подасть до суду то у Вас є, як у відповідача не тільки обов*язки, а й права. Які гарантовані Вам Конституцією та Законодавством України.
Якщо суд присудить стягнути, Ви можете подати оскарження рішення, апеляцію.
Пам*ятайте, що за рішенням суду, Ви можете нести відповідальність лише тим майном, яке перебуває у межах Вашої власності. Якщо майна немає, вираховуватиметься із зарплати, немає зарплати - соцвиплати, пенсія, але не більше 30%, немає виплат присудять громадські роботи, оплата за які буде перераховуватись позикодавцю. Навіть, якщо майна не буде, віддавати борг потрібно буде все рівно.
Тому Вам вирішувати, що краще.
Платите фантазії позикодавця, чи ту суму, яку має право нараховувати позикодавець за законом.
Повірте різниця значуща.
В разі відсутності конструктивного діалогу з боку позикодавця, Ви самі можете подати судовий позов про розірвання договору й надати власну калькуляцію по позиці, оскільки поки заборгованість не виплачена договір не розірваний.
Розмір боргу можна суттєво зменшити.
Якщо потрібна допомога, буду рада допомогти. Звертайтеся. Залиште свою електронну пошту.

26.02.2019 14:30

Вопросы из такой же категории

Возврат товара без чека
Возврат товара в аптеку
Банк передал мои данные третьему лицу.