250 грн.

Вопрос решен

не можемо знайти виготовлену документацію із землеюстрою (в 2008 році було все оплачено та проведено відповідні роботи ,рішення селищної ради було) на наш запит надана відповідь що проектною організацією ДП " Карпатське підприємство геодезії картографії та кадастру" виготовлено технічну документацію із землеустрою на земельну ділянку площею 0,7430 га. Документів знайти не можемо!! Підскажіть бутьласка нам для приватизації потрібно все починати з початку, чи можна в архівах ,і яких саме взяти витяги.

09.05.2019 17:39
Людмила, Ивано-Франковск

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго вечора!
Документація із землеустрою не знищується, а зберігається в архівах. Рішення сільської ради зберігається в адміністрації сільської ради або після закінчення певного періоду передається до територіального державного архіву.

Якщо державний акт на земельну ділянку не було тоді видано, і відомості про земельну ділянку відповідно не внесені до державного кадастру, тоді Вам необхідно провести роботи із землеустрою з початку. Для цього Вам зараз потрібне те первинне рішення сільської ради про надання згоди на розробку технічної документації, яке було в 2008 році. Його можна взяти з архіву сільської ради або держ.архіву міста, району.

09.05.2019 21:11

Вопросы из такой же категории

Как сохранить киоск, который идет под снос
Имеет ли право мой дедушка на земельный участок моей бабушки который был переписан на мою бабушку её матерью до женитьбы бабушки и дедушки
Сусіди хочуть забрати метр землі