14.06.19 р. Я зі своїм чоловіком Баришніковим К.Г. відпочивала биля будинку за адресоб Б-Вечірній- 5. До нас підійшла група чоловіків у кількості 5 осіб. Сказали що вони із поліції але тільки один показав документи працівника поліції. Вони почали звинувачувати нас в торгівлі наркотиків, лаялися та погружували фізичною росправою,вимогали щоб я вітрусила все зі своєї сумки, та намагалися зробити особистий огляд що до мене. На що я відмовилася тоді один з ціх чоловіків схопив мою сумку і намагався сам зробити огляд висипавши все на землю, всі інщі просто стояли і спостерігали за його незаконними діями і навіть не намагалися його зупинити. Побочивши такі дії мій чоловік почав телефонувати до поліції. Вони знову почали погрожувати але вже починали уходити, тоді я достала свій телефон і намагалася їх засняти коментуючи все що відбулося, в кадр попав автомобіль на якому вони приїхали і було видно як вони розходяться у різні боки. Побачівши що я їх знімаю один з них підійшов до мене і вихопив мій телефон, погрожуючи що він його розіб'є вимогав щоб я видалила відео, на що я відмовилась І намагалася забтати телефон, ухопивши мене за руку він почав мене жбурляти об підлогу,бити а коли побачів на мені сліди заподіяного з розмахом кинув мій телефон об землю і почав швидко уходити. Вважаю що ці дії працівників поліції підпадають під ст. 365 ч 2.У.К. УКРАЇНИ . Мій чоловік весь цей час був на зв'язку з поліціую на телефоні, побачивши в якому я стані він наполяг на тому щоб вони викликали мені швидку допомогу. Швидка приїхала десь через 15-20 хвилин і мене відвезли до 2-Ї міськ. лікарні. Лікарі зробили огляд, знімки, запропонували мені залишитись але я відмовилась від госпеталізації. Біля 23 години ми приїхали до рай вітділку. Вийшов чоловік і напевно знаючи що скоїлося почав нам пропонувати грощі щоб ми не писали заяву. Після моєї відмоми мене запросили до кабінету де ще пів години ми просто сиділи і нечого не писали. Десь біля першої години ночі з мене взяли пояснення, Та прийшов ще один співробітник і сказав що керівник йому наказав взяти відео яке я знімала. Я надала йому свій телефон але він пішов в інший кабінет і повернувся десь через пів години, на телефоні відео уже не було Він його видалив. З рай відтділку я вийшла о 2 ночі. З мене брали пояснення не враховуючи те що я тільки після лікарні і мені надавали заспокійливі ліки, вважаю що вони цим скористалися.На протязі тижня мою заяву не внесли в ЄРДР. навіть після звернення в прокуратуру що суперечить ст.214 КПКУ , згідно чинногол законодавства всі терміни порушені!.
Хочу довести до Вашого відома що вже ведеться кримінальна справа за №1201804075000241 в якій мій чоловік є потерпілим а також справа №42018041750000202 де я визнана потерпілой і поцим справам досі ведеться рзслідування, не зважаючи на те що є установлені особи -нікому підозру на данний час не предявлено. Окрім цого коли мій чоловік ознайомився з матеріалами справи виявилось що показш 2 свідків вилучені, хоча вони їх надавали дільничому ще на початку слицтва. Про що мій чоловік написав заяву до прокуратури №3. А також е ще одна особа (співучасниця)Яку не можуть допитати так як вона знаходиться за кордоном на заробітках або просто переховуеться від сліцтва.
ВВажаю що ці всі справи поєднані між собою так як іде переховування фактів та навмисне затягування справи, фальцифікация данніх та спроба воздіяти на нас як марально так і фізично.

28.06.2019 12:49
костя, Днепр

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Пока нет ответов юристов

Вопросы из такой же категории

Мня судят по с.302 ч2
У кого брать разрешение на выезд из города при домашнем аресте
Ко мне приставали на улице группой мужчин и тянули за руку к машине