Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Здравствуйте!

"Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, -
карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк."

То есть, максимальное наказание по этой части статьи 185 УКУ - лишение свободы на срок до 5 лет.
Санкция статьи относит преступление к средней тяжести.

29.06.2019 12:39

З'явлення із зізнанням, щире каяття або активне сприяння розкриттю злочину - є однією з обставин, які пом'якшують покарання (ст.66 ККУ).

При наявності кількох обставин, що пом'якшують покарання та істотно знижують ступінь тяжкості вчиненого злочину, з урахуванням особи винного суд, умотивувавши своє рішення, може призначити основне покарання, нижче від найнижчої межі, встановленої в санкції статті (санкції частини статті) Особливої частини цього Кодексу, або перейти до іншого, більш м'якого виду основного покарання, не зазначеного в санкції статті (санкції частини статті) Особливої частини цього Кодексу за цей злочин.

29.06.2019 12:46

Вопросы из такой же категории

Контрабанда культурных ценностей
Как можно избежать конфискации имущества
14.06.19 р. Я зі своїм чоловіком Баришніковим К.Г. відпочивала биля будинку за адресоб Б-Вечірній- 5. До нас підійшла група чоловіків у кількості 5 осіб. Сказали що вони із поліції але тільки один показав документи працівника поліції. Вони почали звинув