Доброї ночі, хочу орендувати житло, ріелтор повідомив про те,що власником житла є жінка, але приїде укладати договір її чоловік, чи законно взагалі укладати даний договір, які є підводні камені і що прописати у договорі, щоб убезпечити себе від неприємних ситуацій і шахраїв? дякую.


28.07.2019 22:32
Олександр, Киев

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброї ночі, Олександр.
Договір найму житла потрібно укладати з власником, або уповноваженою особою на представництво інтересів власника. Може бути довіреність від власника житла, тому може бути і чоловік наймодавцем, якщо у нього буде довіреність, або майно придбане у шлюбі, відповідно він є співвласником квартири, проте згода його дружини на оформлення договору повинна бути у письмовій формі.
Щодо нюансів, підводних каменів та змісту договору - це вже платні юридичні послуги з надання повної юридичної консультації, складання документів, Ви можете звернутись до юриста для складання документів або для здійснення правового аналізу запропонованого Вам договору на предмет відповідності його змісту Вашим інтересам.
У разі необхідності, звертайтесь [email protected]

29.07.2019 03:38

Вопросы из такой же категории

Имею право на часть жилья по долгосрочной прописке
Как разделить жилье со своей сестрой, если она не хочет продавать
Меня топит соседка сверху, её либо нет дома, либо она уехала в рейс, т.к. работает проводником, что мне делать, у меня ливень!