Здравствуйте. У меня заканчивается ВНЖ через 10 дней. Мне нужно было делать прописку для его продления, но тут внезапно грянула война. Работают ли сейчас рады в областях, где не ведутся активные боевые действия, и могут ли мне продлить ВНЖ без наличия у меня прописки? Спасибо

21.03.2022 08:52
Влад, Киев

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго дня!
Повідомляю наступне:


?Цифрові паспорти знову доступні в Дії. Якщо у вас зникли із застосунку закордонний паспорт чи ID-картка, то відсьогодні вони знову доступні в Дії. 


підтягнулись саме паспорти. Водійське посвідчення та техпаспорт поки ні.

?Міграційна служба  частково відновлює свою роботу. Поки що тільки в тих регіонах, де не йдут бойові дії. У Києві зараз ДМС працюють тільки на видачу готових документів. Отримати документи, якщо оформляли в Києві, можна тільки в Києві. ??ВНЖ, ID картки та закордонні паспорти тимчасово не роблять ніде. Але обіцяють розпочати ?

Спробуйте звернутись до місцевого органу ДМС чи ЦНАП.

Наразі процесуальні строки призупинено до завершення режиму воєнного стану.

Торгово-промислова палата України визнала ситуацію ,що склалася в Україні форс-мажором непереборної сили тому штрафи застосовані не будуть , проте після врегулювання ситуації та завершення воєнного стану вирішіть питання подовження строків документу.
З повагою,
Костянтин Гончаренко

24.03.2022 00:18

Вопросы из такой же категории

Выезд за границу в вп
Как не получить запрет на въезд, сильно просрочено пребывание в Украине
Могу ли я подать документы на получение статуса беженца?