250 грн.

Вопрос решен

Получение Статуса беженца в Китае для украинцев
Я нахожусь сейчас в Китае, мне отказали в студенческой визе, другую визу сделать я не могу. На данный момент в Украину вернуться я не могу. Есть один агент, который говорит, что он может помочь получить статус беженца. Вот как он описывает это: Предлагаю продлить твоё пребывание в Китае за счёт получения убежища, по аналогии, как делают в США и многих других странах. Твой статус будет полностью легален. Твоя страна знать про это не будет и никаких негативных последствий для тебя тоже не будет. Мы курируем процесс от начала до получения пермита. Можно свободно перемещаться по Китаю. Если решишь выехать из Китая, то в паспорт поставят выездную Т визу. Весь процесс занимает 3-4 недели. Во время процесса ты будешь уже иметь легальный статус в Китае.
Преимущества:

- быстрое получение;
- высокий % одобрения;
- возможность продлевать пермит;
- нет привязки к работе/универститету;
- миграшка не задаёт лишних вопросов.
Две опции: пол года и год. Какая более интересна?

Это отдельный документ будет. Как паспорт. Книжечкой. Страна происхождения знать об этом не будет. Это между клиентом и ООН. Конфиденциальная информация. По истечению срока этого сертификата посиавят Т визу в паспорт. + можно делать рабочку или другую визу паралельно к сертфикату
Насколько это безопасно? Ведь насколько я знаю статус беженца в Китае не дают

04.04.2022 11:31
Алина, Киев

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго дня!
Щодо Китаю немає підтверджених даних , щодо ситуації з прийомом біженців чи надання тимчасового захисту громадянам України.

Громадян нашої країни приймають багато  інших держав, наприклад: Польща, Румунія, Чехія, Словаччина, Німеччина, Молдова, Іспанія, Литва, Угорщина, Естонія, Великобританія, Швеція. Японія

Наразі пропозиція , що вам надана має сумнівну правову оцінку з боку законності перебування.
Країни точний перелік

Австрія (Відень)

Азербайджан

Бельгія

Болгарія

Велика Британія

Греція

Грузія

Данія

Естонія

Ірландія

Іспанія

Ісландія

Італія

Канада

Кіпр

Латвія

Литва

Молдова

Нідерланди

Німеччина

Норвегія

ОАЕ (Об’єднані Арабські Емірати)

Польща

Португалія

Румунія

Словаччина

Словенія

Сполучені Штати Америки (США)

Сербія

Туреччина

Угорщина

Франція

Фінляндія

Хорватія

Чехія

Швейцарія

Швеція

Японія

Оберіть країну прямування і я надам інформацію щодо правил перебування. 

ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ.

 З повагою,
Костянтин Гончаренко

04.04.2022 16:08
Алина
Киев

Канада.

05.04.2022 02:54

Громадянам України для в’їзду до Канади необхідно мати паспорт громадянина України для виїзду за кордон (закордонний паспорт) та візу, отриману в Посольстві Канади в Україні.
Зараз можливо отримати дозвіл у електронному вигляді затвердили безвізовий режим для України у зв язку з ситуацією, що склалася через вторгнення РФ.

Канада має намір найближчим часом скасувати необхідність отримання віз для громадян України, які постраждали через російську агресію. Відповідний законопроект перебуває на розгляді Парламенту.

Для громадян України уряд Канади планує запровадити спеціальний дозвіл на екстрені поїздки, який усуває багато звичайних візових вимог.

Громадяни України зможуть подати заявку на отримання такого спеціального дозволу і після перевірки біографічних даних та перевірки на благонадійність їхнє перебування в Канаді може тривати до 2-х років. За офіційною інформацією можливість подання заявок з’явиться найближчими днями.

Також буде скасовано сплату за деякі проїзні й імміграційні документи: канадський паспорт, проїзні документи для постійних резидентів, посвідчення громадянства, туристичні візи, дозволи на роботу та навчання, заяви на які були подані 22 лютого 2022 року та пізніше.

Уряд Канади затвердив деталі програми Сanada Ukraine authorization for emergency travel (дозвіл на екстрену поїздку Канада-Україна) для українських переселенців. Ця программа збільшує тривалість віз з 6 місяцв до трьох років та спрощує отримання дозволів на роботу.

НОВА ПРОГРАММА ОТРИМАННЯ 3-РІЧНИХ ВІЗ ТА ДОЗВОЛІВ НА РОБОТУ

За цим посиланням ви можете Скачать посібник доступний українською мовою, щодо того, як подати заяву на отримання візи та відкритого дозволу на роботу в Канаду за програмою CUAET. https://drive.google.com/file/d/1MDtjVVK3zP2aFReCAxA2Tk2gK6EkoZxr/view?usp=sharing

Важливо розуміти, що #CUAET не є програмою для біженців, тобто, жодних соціальних виплат та безкоштовного житла вона не надає – лише можливість залишитися в Канаді на тимчасове проживання та отримати офіційну роботу, а потім повернутися додому, коли це буде безпечно.

Окрім цього, ті, хто вже перебуває у Канаді, також отримали можливість продовжити свій гостьовий статус на термін до 3 років, а також продовжити дозвіл на роботу або навчання. Ключовими перевагами нової канадської програми для українців, які знаходяться поза межами Канади, є:

період перебування у країні збільшено до трьох років;безкоштовне подання документів на отримання візи;безкоштовне оформлення дозволу на роботу одночасно з візою;швидка обробка електронних заяв на візу, протягом 14 днів;звільнення від проходження імміграційного медичного огляду (IME);відсутність вимоги вакцинації COVID-19.

На отримання віз за програмою CUAET можуть претендувати виключно громадяни України та члени їх сімей (подружжя або цивільний партнер, дитина на утриманні або залежна дитина залежної дитини), які можуть бути будь-якої національності.

Створити обліковий запис та надіслати онлайн-заяву на візу можна тут: https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/portal-application-ukraine-cuaet.html

Увага! Якщо ви хочете працювати в Канаді, ви можете подати заявку щодо отримання дозволу на роботу під час оформлення онлайн-заяви на візу. Для цього необхідно відповісти “Так” на запитання “Чи хочете ви працювати в Канаді”.

Дозвіл на роботу дозволить вам працювати у більшості роботодавців у Канаді. Знайти актуальні вакансії роботодавців, які підтримають українців через пропозиції працевлаштування, можна на сторінці Job Bank Jobs for Ukraine: https://www.jobbank.gc.ca/findajob/newcomers

Чи надається пріоритет у розгляді заявок громадян України?

Канада гарантує більш швидкий розгляд всіх заявок українуів, які були подані/подаються відповідно до будь-яких існуючих програм.

IRCC створило спеціальний канал обслуговування імміграційних запитів, що стосуються України, доступний як у Канаді, так і за кордоном, за номером 613-321-4243. За цим номером також можна замовити оплачений виклик.

Заявники також можуть додати до свого запиту в онлайн-формі IRCC ключове слово «Ukraine2022», і їхнє звернення отримає пріоритет під час обробки.

Яка сума коштів підлягає обов’язковому декларуванню при в’їзді до Канади?

Обов’язковому декларуванню підлягає сума, що перевищує еквівалент 10 тисяч канадських доларів.

Чи визнається в Канаді посвідчення водія, видане в Україні?

Іноземні посвідчення водія визнаються в Канаді, проте їх можна використовувати лише протягом 90 днів. Для більш тривалого перебування необхідно отримати канадське посвідчення водія.

Чи надаються в Канаді безкоштовні медичні послуги для громадян України?

У Канаді відсутня безкоштовна медична допомога для іноземців. Громадяни України мають придбати відповідну медичну страховку.

Чи потрібно мати громадянам України вакцінацію від COVID-19 для в’їзду до Канади?

IRCC дозволило в’їзд до Канади невакцинованим та частково вакцинованим громадянам України, тільки якщо вони мають дозвіл на постійне проживання. Щодо інших громадян умова вакцинації є обов’язковою.

Освіта дітей

Після переїзду до Канади, ваші діти зможуть відвідувати початкову та середню школу. Розуміючи складність роз’єднання сімей через мобілізацію чоловіків/батьків, уряд Канади також працює над спеціальною програмою, яка дозволить возз’єднатися сім’ям, які вирішили залишитися в Канаді через програми імміграції.

P.S. Не дивлячись на найбільшу у світі діаспору українців, окрему програму для біженців Канада поки що не прийняла.

Корисні посилання:

Для отримання додаткової інформації про подачу заяки на CUAET або стосовно інших імміграційних питань для українців, відвідайте сторінку #IRCC: https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.htmlПокрокова pdf-інструкція заповнення онлайн-заяви на візу: https://drive.google.com/file/d/1XpB4xTP3W6o95jAyyXEi1h6PSEWUEbq5/viewТелеграм-чат присвячений допомозі по CUEAT: https://t.me/ukrainian_canadaТелеграм чат присвячений іміграції та життю у Канаді: https://t.me/canadakaknado

З повагою,
Костянтин Гончаренко

05.04.2022 23:38 (Изменён 05.04.2022 23:44)

Вопросы из такой же категории

Заканчивается срок действия ВНЖ
Выезд за границу в вп
Как не получить запрет на въезд, сильно просрочено пребывание в Украине