Здравствуйте! Мне сейчас 29 лет в 2018 году призвали в армию(когда было 25 лет).Скажите пожалуйста, смогут ли меня забрать на войну или на службу, если при срочной службе на 4 месяц был комиссованный? Как как нужно выехать заграницу мне! Диагноз та постанова ВЛК. Остеохондроз грудного відділу хребта на рівні TH3 - TH11 з передньою клиновидною деформацією тіл хребців th 6 - th 7. Левобічний сколіоз 2 ступеня грудного відділу хребта з незначним порушенням функції. На підстави статті 64-в графи 1 разкладу хвороб непридатний до військової служби у мирний час обмежено придатний у воєнний час. В военном билете стою на учете. Повестку я не получал.

03.08.2022 07:48
Артем, Киев

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго дня!

 Ступінь придатності встановлюється комісією ВЛК згідно медичних висновків про стан здоров я , на основі положення про розклад хвороб згідно Наказу Міноборони № 402.
Лише ВЛК приймає рішення чи придатні ви до служби. З описаних вами підстав можливо ви включені до резерву, враховуючи суть хвороби можна спробувати отримати свіжі довідки та пройти ВЛК та отримати висновок про непридатність з виключенням з військового обліку загалом , або частково але необхідно мати рішення ВЛК про це, а також з резерву , але враховуючи обставини все залежить від стану здоров я та рішення ВЛК . 

Зможете виїхати , якщо ВЛК ПОВНІСТЮ ВИКЛЮЧИТЬ ВАС З ОБЛІКУ З ВИДАЧЕЮ ВИСНОВКУ

С уважением,
Константин Гончаренко

------------
Більш детальні консультації є мінімально платними - залишайте будь-ласка, через платіжну систему сайту оплачене питання 

03.08.2022 14:20

Вопросы из такой же категории

Як отримати одноразову грошову допомогу внаслідок інвалідності
Интересует что будет если пойти в военкомат в моем положении.
Как получить отстрочку