Доброго дня . Цікавить питання : Чи можливо перевести військовослужбовця з одного військового підрозділу , що знаходиться на передовій(Донецька обл) , до іншої (сумська обл)
Як проходить ця процедура , які можуть бути вагомі підстави для переведення , як швидко це відбувається , і що для цього треба зробити , якщо військовослужбовець «у полі» , а не в частині .

12.09.2022 08:20
Аліна, Киев

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго дня!
По Вашому питанню повідомляю наступне:

 Вам необхідно подати рапорт на переведення на ім я начальника Вашої військової частини з обгрунтуванням причин такого переведення(сымейны обставини , хвороба, шкідлива екологія, діти) , а також:
1. подання від військової частини до якої Ви бажаєте здійснити переведення на подальше проходження служби.
2. висновок ВЛК про відсутність протипоказань до проходження служби за обраним напрямком.

 Відповідно до п. 110 Положення про проходження військової служби - Переміщення осіб рядового складу, сержантського та старшинського складу за наявності обґрунтованих підстав з урахуванням висновків атестування, рекомендацій їх безпосередніх і прямих начальників на підставі клопотань командирів (начальників), які порушили питання про переміщення.
Якщо вказане переведення не суперечить раніше укладеному контракту Вам його мають погодити , але вказане питання необхідно перш за все узгодити між військовими частинами.

Термін розгляду 30-45 днів з дати реєстрації у канцелярії командування , залежить від графіку завантаженості командира частин та листування між ними. 

З повагою,
Костянтин Гончаренко
------------
Більш детальні консультації є мінімально платними - залишайте будь-ласка, через платіжну систему сайту оплачене питання 

12.09.2022 12:27

Вопросы из такой же категории

Очередность званий без первичной подготовки.
Я служу по контракту. Мене отправлять на бойове завдання на лінію зіткнення з ворогом. У мене поганий зір, и морально-психологічний стан. Хочу написати рапорт на звільнення. Як це можно зробити?
Как перевестись в другую ВЧ