Здравствуйте! Подскажите пожалуйста по такому маленькому вопросу. Если человек без прописки (регистрации по месту жительства) - как это может повлиять на имиграцию в Канаду к примерк и повлияет ли вообще? Если да - то в чем я могу быть ограничен или какие могут быть трудности? Загран есть, паспорт гражданина страны тоже есть

31.10.2022 15:17
Александр , Киев

Ответы юристов


Доброго дня!

Так можна. Кордон ви будете перетинати по закордонному паспорту, Український біометричний або звичайний закордонний паспорт оформляється на підставі вашого внутрішнього паспорта громадянина України наявність у вас місця прописки стало не обов'язковим. Якщо людина знялася з реєстрації з одного місця проживання, тимчасово не зареєструвалася на новому то вона рахується в статус безпритульного, то вона має повне право оформити паспорт для виїзду за кордон без реєстрації (прописки). При оформленні цього виду паспорта слід показати внутрішній український паспорт , в якому стоїть штамп із попередньою адресою прописки.

Штраф за проживання без реєстраціі в Україні -51 грн .

ДПСУ не упоановажена вести контроль за реєстраціі громадян. Цим займається ДМС України.

З повагою,
Костянтин Гончаренко
________
Більш детальні консультації є платними, залишайте будь-ласка оплачене питання у системі сайту

31.10.2022 22:19

Вопросы из такой же категории

Здравствуйте, подскажите пожалуйста. У меня есть пмж Кипр оформленное на российский паспорт. Но въехал в страну по украинскому, сколько я могу находится в стране?
Получение внутреннего паспорта
Человека депортировали на 5 лет , но он не уехал. В феврале заканчивается депортация. С недавнего времени женился и ждет ребенка. С чего начать делать документы ?