В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

До Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848 “Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”  були внесені зміни до абз. 2 п. 8, що до сукупного доходу не враховуються суми, які виплачуються впорядку відшкодування шкоди, заподіяної працівникові за ушкодження   його здоров’я, що пов’язане з виконанням ним трудових обов’язків. Питання: чи являються вищезазначені суми страховими виплатами, які виплачуються щомісячно фондами соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань?


Здравствуйте! Получить ответ на свой вопрос Вы можете, ознакомившись с материалом: Врегулювання спорів зі страховими компаніями

Также обратите внимание на похожие вопросы:

Другие вопросы данной категории смотрите в разделе - Страхування >>.

Для получения быстрого ответа профессионального юриста - заполните форму ниже, и Вы получите юридическую консультацию онлайн за 5 минут.


Получите за 15 минут консультацию юриста!