В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

 

Название документа: Исковое заявлении о выселении бывшего члена семьи
Формат файла: DOCХ
Год: 2017
Ссылка на скачивание: Скачать иск о выселении бывшего члена семьи

 

Зразок позовної заяви про виселення колишнього члена сім'ї власника житлового приміщення з урахуванням останніх змін законодавства.

До колишнім членам сім'ї можна віднести подружжя, шлюб з якими розірвано, батьків і повнолітніх дітей, інших осіб, відносини з якими безнадійно зіпсувалися і які перестали бути близькими людьми.

Колишній член сім'ї власника втрачає право користування жилим приміщенням. Після припинення права користування він зобов'язаний виселитися з житлового приміщення. Власник житлового приміщення, при наявності перешкод з боку колишнього члена своєї сім'ї, встановлює йому строк для виселення, бажано це зробити шляхом вручення письмового попередження про виселення.

Після закінчення встановленого в претензії строку власник вправі пред'явити вимоги в суд. Позовна заява про виселення колишнього члена сім'ї власника житлового приміщення подається в районний (міський) суд за місцем проживання відповідача. В якості третіх осіб за позовом необхідно вказати інших власників спірного житлового приміщення.

Текст заяви складається максимально докладно, бажано вказати всі обставини вселення, проживання відповідача в житловому приміщенні, підстави припинення сімейних відносин. У разі припинення шлюбу обов'язково додається свідоцтво про розірвання шлюбу. В інших випадках детально описується, чому відповідач став колишнім членом сім'ї.


Получите за 15 минут консультацию юриста!