В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір оренди автомобіля - договір прокату автомобіля
Формат файлу: DOC
Мова: українська
Ссилка на скачування: Скачати Договір прокату автомобіля - Зразок
Ссилка на Конструктор Договорів: Підготувати на Конструкторі и скачати Договір прокату автомобіля



Представляємо Вашій увазі зразок договору прокату автомобіля, який повністю відповідає чинному цивільному законодавству. Дата актуалізації договору оренди автомобіля - 2017.

Орендодавець передає, а наймач приймає в тимчасове платне користування (прокат / оренда) автомобіль певної марки, моделі, кольору.

У відповідності з договором прокату автомобіля автомобіль може використовуватися наймачем як в особистих цілях, так і для здійснення підприємницької або виробничої діяльності (наприклад, для службових поїздок персоналу або перевезення дрібних речей).

У цих межах згідно з вимогами ст. 800 Цивільного кодексу України наймач самостійно здійснює використання транспортного засобу у своїй діяльності.

Причому, він може не тільки використовувати автомобіль у своїх потребах, а й укладати від свого імені договори перевезення та / або інші договори згідно призначення транспортного засобу без узгодження цього питання з орендодавцем. Як правило, використання автомобіля за договором оренди автомобіля за адміністративними межами України не дозволяється.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!