В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір оренди України: зразок договору оренди України
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать типовий зразок Договору оренди України





Представляємо Вашій увазі типовий зразок договору оренди України, який підійде для укладення більшості орендних правовідносин. Договір оренди України складений у відповідності з чинним законодавством України.

Договором оренди регулюються правовідносини, що пов'язані із передачею Орендодавцем Орендареві у строкове оплатне користування певних об'єктів ("предмет оренди"). Варто зауважити, що якісні та кількісні показники, детальний перелік складових елементів предмета оренди, а також порядок його передачі Орендодавцем Орендареві згідно з Договором оренди визначено у Додатку до даного Договором оренди (Україна - зразок).

До основних обов'язків орендодавця по справжньому Договором оренди (зразок) варто відносити наступні обов'язки:

- На оплатній основі забезпечити Орендаря відповідним сировиною і матеріалами, які необхідні для використання (експлуатації) предмета оренди в рамках цільового призначення, в обсязі, асортименті, за ціною та в строки, що визначені в специфікаціях.
- Забезпечувати Орендаря у терміни Договором оренди (зразок), що не порушують нормального режиму використання предмета оренди відповідною технічною та іншою документацією.
- Надавати Орендареві всю потрібну методичну та іншу допомогу у вирішенні даних і перспективних завдань, плануванні і складанні звітності, а також з питань управління та обліку.

Отже, Ви маєте можливість Скачать зразок договору оренди (Україна). Зверніть увагу, що у нас в розділі є безліч тематичних договорів оренди/найму.


Получите за 15 минут консультацию юриста!