В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір оренди цілісного майнового комплексу
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір оренди майнового комплексу





Договором оренди майнового комплексу Орендодавець передає, а Орендар приймає у тимчасове платне користування цілісний майновий комплекс (вказується повна назва, вартість, основні фонди за залишковою вартістю).

Варто сказати, що у відповідності з Договором оренди майнового комплексу грошові кошти та цінні папери, з урахуванням дебіторської та кредиторської заборгованості, передаються Орендареві в поточне користування на обумовлених умовах кредитного договору, що укладається одночасно з підписанням основного Договору.

Договір оренди цілісного майнового комплексу є підставою для створення у разі приватизації підприємства пріоритетних прав Орендаря на довгострокову оренду земельної ділянки, де розміщене Підприємство, з наступним викупом цієї ділянки.

Після укладення Договору оренди майнового комплексу Орендар приєднує до свого майна Підприємство в установленому порядку.

Отже, Ви можете скачати безкоштовно бланк Договору оренди майнового комплексу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!