В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір оренди кімнати під офіс
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір оренди кімнати під офіс





Договором оренди кімнати під офіс регулюються правовідносини, що пов'язані із передачею Орендодавцем Орендареві у строкове платне користування кімнати для офісу. Договір обов'язково повинен містити характеристики орендується під офіс приміщення.

Метою орендного користування є розміщення офісу.

Орендоване майно повинні бути передані Орендодавцем та прийматися Орендарем протягом обумовленого терміну з моменту набрання чинності даного Договору.

Протягом терміну, який визначений Договором оренди кімнати під офіс, Орендодавець повинен звільнити орендоване приміщення та провести підготовку його до передачі Орендареві.

Варто сказати, що передача орендованого майна відбувається за Актом прийому-передачі, що підписується Сторонами.

У ході підписання Акта прийому-передачі Орендодавець повинен передати Орендарю ключі від приміщення, що орендується, після чого персоналу Орендаря має бути забезпечений безперешкодний доступ у приміщення ' що орендується.

Строк орендного користування за договором оренди кімнати під офіс обговорюється окремо і починається він з моменту прийняття майна, що орендується.

Ще важливо відзначити, якщо жодна з Сторін у відведений термін до моменту закінчення терміну дії Договору не заявить про намір його розірвати, то такий Договір автоматично продовжується на такий же термін.

Отже, Ви маєте можливість скачати безкоштовно зразок Договору оренди кімнати під офіс.


Получите за 15 минут консультацию юриста!