В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір оренди вагонів (Україна)
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір оренди вагонів в Україні





Відповідно з Договором оренди вагонів в Україні, Залізниця передає, а Орендар приймає у користування за плату на певний строк вагони для перевезення вантажів.

Варто сказати, що згідно Договору оренди вагонів передача вагонів в оренду та приймання їх після оренди проводиться на визначеній станції залізниці в терміни, визначені положеннями цього Договору, з оформленням актів. Акти підписуються Орендарем та Залізницею і скріплюються їх печатками. Виявлені при поверненні з оренди пошкодження і брак частин вагона, а також втрата вагонів оформляються в установленому порядку і за наявності підстав тягне відповідальність Орендаря.

Згідно з Договору оренди вагонів переданих в оренду вагонах орендар наносить з двох сторін трафарети:

- "Орендований" з зазначенням найменування підприємства-орендаря;
- "Термінове повернення на станцію;
- Термін закінчення оренди.

Договором оренди вагонів на орендованих вагонах для перевезення хімічних, небезпечних і продовольчих вантажів повинні бути нанесені трафарети і проведено забарвлення згідно з Правилами перевезень вантажів. До нанесення зазначених написів і трафаретів акт форми ГУ -6 на передачу вагонів у оренду не підписується. Відповідальність за правильність нанесення написів і трафаретів несуть особи, що підписали акт, згідно з чинним законодавством.

Капітальний ремонт вагонів проводиться залізницею.

Всі інші види ремонту проводяться силами, засобами та за рахунок Орендаря у терміни, встановлені чинними на залізниці нормативами.

Перед поверненням вагонів у передбаченому Договором оренди вагонів порядку Орендар зобов'язаний ретельно очистити і помити вагони.

Якщо вагони використовувались для перевезення радіоактивних, їдких, отруйних або інших небезпечних вантажів, Орендар повинен пред'явити спеціальну довідку місцевих санітарних або інших компетентних органів про знезараження вагонів та можливості перевезення в них людей, тварин, фуражу, продовольчих та інших вантажів.

Орендна плата за Договором оренди вагонів.

За одну добу користування одним вагоном на умовах цього Договору встановлюється відповідна плата з урахуванням її індексації включаючи і амортизаційні відрахування.


Получите за 15 минут консультацию юриста!