В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір-шаблон оренди майна
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір-шаблон оренди майна





У порядку і на умовах, що визначені Договором оренди майна, Орендодавець повинен передати Орендареві, а Орендар зобов'язується прийняти у строкове платне користування майно, визначене у цьому Договорі, на обумовлений строк, а також сплачувати Орендодавцеві плату за користування названим майном.

Повний перелік майна, що передається по Договором оренди майна і визначення його ознак (найменування, тип, номер та інші характеристики) містяться в Додатку до цього Договору.

Метою використання майна Орендарем є мета, яку визначили сторони Договору оренди майна.

Зазначене у Договорі оренди майно знаходиться в робочому стані відповідає вимогам техніки безпеки при роботі на ньому і підлягає передачі Орендарю в передбаченому Додатком порядку.

Договором оренди майна Орендодавець бере на себе наступні обов'язки:

- Своєчасно передати Орендарю майно в стані, що забезпечує його нормальне функціонування та можливість використання такого майна за його цільовим призначенням у відповідності до мети.

- За свій рахунок здійснювати капітальний ремонт майна, і надавати Орендареві необхідну консультаційну допомогу в цілях найбільш ефективного використання майна.

Орендар бере на себе наступні обов'язки з Договором оренди майна:

- Своєчасно і в повному обсязі вносити плату за користування переданим майном і не допускати дій, які можуть призвести до пошкодження (псування) або знищення майна;

- Підтримувати майно в технічно справному стані і після закінчення строку цього Договору або його дострокового розірвання повернути майно Орендодавцю за Актом прийому-передачі, який підписується Сторонами та скріплюється їх печатками, у строк не пізніше обумовлених календарних днів з моменту виникнення підстав для повернення майна;

- За свій рахунок здійснювати поточний ремонт майна;

- Нести витрати по експлуатації майна.


Получите за 15 минут консультацию юриста!