В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Назва документа: Договір оренди квартири на рік
Формат файлу: DOC
Дата актуалізації: 27.02.2017
Скачать: Скачать Договір оренди квартири на рік
Документ створений на конструкторі договорів "ПростоДок": Підготувати онлайн і Скачать на конструкторі Договір оренди квартири на рік

 

Представлений Вашій увазі зразок договору оренди квартири на рік між фізичними особами складений з урахуванням вимог чинного цивільного законодавства України.

Важливо відзначити, що Орендар за договором оренди строком до одного року має певні обмеження: не має права допускати проживання в квартирі інших осіб і здавати квартиру в суборенду; немає переважного права на переукладення договору на новий строк (ч. 2 ст. 821 Цивільного кодексу України). При укладенні Договору на термін від одного року до трьох років - відсутній обов'язок нотаріально посвідчувати Договір.

Бланк договору оренди квартири на рік має наступне формулювання умови щодо терміну ув'язнення: "Строк оренди Квартири становить [Вкажіть термін оренди прописом в місяцях] місяців з моменту прийняття об'єкта оренди."

Якщо вибрано зразок договору оренди квартири на рік, то в тексті Ви не знайдете умови про можливість переукладання договору на новий термін та щодо права здавати квартиру в суборенду.

Отже, Ви маєте можливість скачати безкоштовно договір оренди квартири на один рік.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!