В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Назва документа: Договір оренди квартири з фізичною особою більше року, але менше трьох років
Формат файлу: DOC
Дата актуалізації: 27.02.2017
Скачать: Скачать бланк Договору оренди квартири між фізичними особами більше року
Документ створений на конструкторі договорів "ПростоДок": Підготувати онлайн і Скачать на конструкторі Договір оренди квартири між фіз. особами

 

Представлений Вашій увазі зразок договору оренди квартири з фізичною особою більше року складений з урахуванням норм чинного цивільного законодавства України.

Орендар за договором оренди строком більше одного року має певні переваги: має право вселяти у квартиру інших осіб, якщо це прямо не заборонено в договорі; є переважне право на переукладення договору на новий строк (ч. 2 ст. 821 Цивільного кодексу України).

Оформлятися договір оренди квартири від року до трьох років з такою умовою: "У разі закінчення строку Договору Орендар має переважне право на укладення Договору оренди Квартири на новий термін." Це прямо випливає з положень закону.

Термін оренди квартири в бланку договору прописується у вигляді місяців, років або вказівкою на дати.

Зміни, доповнення до Договором оренди квартири більше року допускаються за взаємною згодою Сторін. Усі доповнення і зміни, внесені в цей Договір в односторонньому порядку, не мають юридичної сили.

Важливо відзначити, що за законом договір довгострокової оренди квартири (більше року) потребуватиме державної реєстрації.

Ви можете Скачать бланк-зразок договору оренди квартири понад року безкоштовно.


Получите за 15 минут консультацию юриста!